torsdag 29 juli 2010

USA - Tisdag förmiddag

Se här, snart är jag nog ifatt mig! Tisdag är vi på nu! Denna dagen var det dax att åka till Sarasota Jungel garden. Här fanns det alla möjliga djur att titta på.


Det absolut häftigaste av allt var att vi fick mata flamingosarna! Jag har nog aldrig varit med om något så häftigt. Man fick köpa som pellets och dom åt direkt ur händerna på oss.


Emmy tyckte först att det var lite otäckt, de kunde nämligen vara rätt så på trängande om de inte fick mat direkt eller omd e var för många, då började de nästan slåss! Fast mest var de lugna. De luktade dock rätt illa så man kunde inte stå där för länge, jag började nästan må illa...


De hade en fågelshow där oxå. Arapapegojor, kakaduor och gröna jakos gjorde konster. Här är en kakadua som kunde cykla! Den åkte även skateboard, häftigt!


Efter showen fick man hålla i fåglarna om man ville. EMmy ville inte men jag tänkte att det kunde va en rolig grej så jag sa att jag ville ha den största fågeln de hade på armen. Stor var han och väldigt tung! Man tror inte det när man ser dom men så är det. Tänk om han hade tagit ett bett på mitt öra, hu!


Fortsättning följer...

2 kommentarer:

bakom berget sa...

Läckert!

Fru Venus sa...

Nu har jag läst ikapp, jösses, hur orkar du!?? Men njut, det är ni värda :-) Kram