lördag 13 mars 2010

Ibland blir man trött...

Jag följde med mina föräldrar till Eksjö idag. Eksjö är en liten stad med ett centrum av pittoreska små trähus och en gågata. Finns inte direkt något utbud som lockar i denna stad men vi besökte Bringners som är ett blomstervaruhus. Sedan gick vi på denna gågata och tittade lite. Pappa tyckte vi skulle äta (hans största intresse när man är någonstans...) så vi hoppade in på en restaurang som serverade buffé. Tyvärr bestod halva buffén av suchi så det var ju inte så många rätter att välja mellan. Men vi åt som fasen och kände oss fyrkantiga när vi gick därifrån.

Vi satte oss i bilen som var parkerad på torget. Alla var så trötta så vi bara satt där en lång stund utan att någon orkade göra nåt! Sen är det ju lite kul att kolla på folk oxå! Fastän vi var så mätta så tyckte pappa att vi skulle köpa med oss semlor hem! Det gick ju ner i och för sig men efter den semlan så gick proppen liksom ur. Jag la mig i soffan och däckade!

Att vad det är skönt att ta en lur mitt på dagen! Bara ligga i soffan och mysa. Så fort jag började röra på mig så kom det en liten blöt nos och sen hörde jag ett gnäll. Sen börjar svansen dunka emot soffkanten. Är det inte underbart när man har hund att kärleken alltid är besvarad? Gibsons rygg verkar vara lite bättre. Han kan "trava" nu iallafall och idag skulle han börja leka med Egon när han träffade honom. Jag pustar ut för denna gången. Bara en sträckning alltså...