torsdag 20 januari 2011

"Buddha-Bad-Bus"

Idag tog jag och fyllde upp mitt badkar med hett vatten och kröp ner... Att ligga där och bara njuta är ju så underbart! Dock var det en till som trodde att detta med bad är jättehäftigt. Budha ställde sig med sina tassar på kanten och sniffade och undrade... Såg att han stod och spanade på min "sitt-hjälp" jag har när jag duschar.

Buddha tog ett jätteskutt och hoppade upp. Jag var inte beredd alls så jag hade likaväl kunnat flaxa till med hela kroppen av chocken, då hade han defenitivt åkt i plurret! Buddha satt där och spanade på vågorna och sträckte sig så han kunde kolla in alla flaskor. Han tyckte nog inte att han såg ordentligt för hux-flux så hade han skuttat fram på kanten så han var vid mitt huvud!

Plötsligt blir allt jättevingligt och det var på håret att katten inte blev badad! Tro inte att han blev avskräckt av detta, han fortsatte att hoppa upp och kolla på vattnet.

Till slut fick han allt hoppa ner, jag skulle ju duscha. Tänkte att nu jäklar ska jag skrubba ordentligt, tog min borsta och började skrubba.

Här ser ni resultatet: 
Tror ni jag är ren nu?

Fru Venus ville att vi skulle visa hur det ser ut när vi bloggar. Här ser ni "my space". Ni ser även mina fötter på bilden. Varför jag tog med dom vet jag inte men nu har ni sett dom iallafall...

En ny dag!

Ja, så får man nog tänka helt enkelt... Jag vet ju att när man har en kronisk sjukdom som ger en begrfänsningar så MÅSTE man tycka att livet är pest ibland... Jag vill tacka er för alla förslag på hur man kan göra livet lite roligare! Jag lovar att det ska bli ändring på det hela!

Igår hade vi stick-café faktiskt! Vi var hemma hos mig och nästan hela tiden låg Buddha och sov i min säng, vilken tur! När det led mot hemgång så vaknade han till liv och då jäklar var Anna-Britts garn så himmelens intressant, han bet i det och kollade så det verkligen far 75% ull!

Detta började jag på igår:

Så här ska den förhoppningsvis se ut när den är färdig:

Här får ni oxå en dagsfärsk bild på Gibsons sår. Tycker ni det har dragit ihop sig?
Iallafall så har hans päls växt!

En Buddha-bild oxå så klart...

Denna lille krabat växer lite för varje dag. Äter pretty much och skiter very much... Igår bajsade han en stor hög på kvällen och troligtvis kändes väl detta som en befrielse för han sprang som en vilde runt, runt när han var färdig! Tror snart jag får förklara för honom att han måste tänka på figuren ;-)!

Även denna älskling kanske måste dra ner, han äter upp alla Buddhas rester! Inte dfen torra maten utan den blöta... Ser rätt roligt ut för när Buddha är färdig så går han fram till Gibson och verkar förklara för honom att nu kan du ta resten! De har blivit rätt bra kompisar, dricker ur samma skål gör de och då måste de väl vara vänner?