onsdag 20 oktober 2010

Passa er idag!

Just ungefär så sa de på radion (och tv:n oxå säkerligen) . Här skulle det komma nederbörd i fort av snö, 5-7 cm och då MÅSTE MAN PASSA SIG I TRAFIKEN!!!

Jag har väntat (eller inte för jag vill inte ha snö men ni fattar va?) på denna jäkla snö hela dagen men inte fasen har den kommit... Tänk alla stackare som har fått ryggskott för att de har bytt däck i ren panik... Själv har jag fått nackspärr av att titta uppåt hela dagen men nån snö har inte kommit iallafall...

Jag vill faktiskt inte ha snö än. Det får gärna vänta till den 1 december för det ser så dumt ut när alla stakarna är framme och det är grönt ute. Ja, ja.. Sånt är livet, inget att göra åt...

Tänkte en annan sak, ni som har katt, kan inte ni berätta lite hur det va när ni fick hem den? Klättrade den på väggarna eller kissade i sängen? Eller låg den bara där och var söt? Jag är väldans nyfiken!!!

Ett litet kom ihåg...

Ställ inte en kopp hett kaffe på dotterns kvarglömda chokladbit vid datorn... Det blir liksom väldigt kladdigt...

Fick en fråga om när kisse-missen kommer. Ja, det vet jag inte för det beror lite på vilken vi tar! Den ena är leveransklar 21 november och den andra den 28 december. Vi ska väl försöka åka och titta på underverken och efter detta besöket har vi säkerligen bestämt oss! Jag kommer ju vilja ha allihopa och det blir säkert jättesvårt men jag önskar mig en lugn, gosig liten sak... Huvudsaken är egentligen att den ska gå bra ihop med hunden men eftersom de är uppväxta med hund så tror jag inte det blir något problem.

Vill ni kolla på dessa underbara kattungar klicka HÄR! Det finns dock inga direkta bilder på de yngre kattungarna men kullen heter choklad-kullen, klicka där så får ni se mamman och pappan, två bedårande katter! Så vill jag att min katt ska se ut!