torsdag 31 januari 2013

Kattbajs...

Gissa vad som har hänt?

Svaret på frågan är långt: Satt vid datorn och kände att det luktade katt-skit... Kollade på katterna och bägge såg först ut som två frågetecken, efter några minuter fick jag se Tussan sitta  och slicka sig i röven. Aha, där har vi det!

Tog henne till duschen och började med projekt dusch. Tänkte att detta går ju bra men ack så fel jag hade... Två små bajspluttar hade fastnat i pälsen och de ville helst inte släppa sin ägare. Få bort dessa samtidigt som man håller i en hal ål som försöker med all kraft i världen att komma loss är inte det lättaste, jag fick minsann ta i för allt jag orkade.

Till slut flög bajset bort (ja det flög faktiskt!) och jag kunde duscha av schampot så gott det gick. Tussan var VÄLDIGT glad när jag släppte henne men jag hann inte torka av hennes svans så den såg ut som en vissen tulpan! Allt vatten gjorde att hon inte kunde lyfta upp den, stackars liten... De fattar ju inte att man gör saker för att hjälpa dom...

Iallafall så tänkte jag glatt att jag fixade detta utan att få mig ett enda klösmärke men när jag tittade lite mera noga så hittade jag dessa fyra märken på handen. Konstigt att det egentligen inte blev mer för jag kände mig nästan strimlad!

Tack alla som har kommenterat mitt sönderkliade ansikte. Jag gör mitt allra bästa för att inte klia men lätt är det inte. Speciellt inte i natt då jag inte hade sovit en blund vid klockan 05:11, det var sista gången jag kollade på klockan. Sedan somnade jag faktiskt men jag kan inte fatta hur jag kan sova mindre nu när jag äter atarax... Jag är märklig...