lördag 5 juni 2010

Vilken dag... Jag har varit med Emmy i stan. Vi fick låna min ömma moders bil, en alldeles underbar Opel meriva. Vi åkte och hämtade faster Pia för hon ville följa med oss på en shopping-tur.

Vi gick först till Kappahl och där lindade Emmy faster Pia runt sitt lillfinger och fick en hel kasse med tuffa kläder! Sedan gick vi till Intersport och där fick barnet ett cyklop plus ett par nya sandaler.


Sedan var det ett barn som visade upp sidan hon får när blodsockernivån i blodet är under normalt, hon blir sur... Vi gick snabbt till en restaurang för att lösa detta problem, barnet och Pia tog buffé och jag tog en underbar kyckling med bea-sås, mmmm...


Här är faster Pia och jag, jag satt med solen i ögonen hela tiden om ni undrar varför jag ser helt konstig ut!


Efter middagen så gick vi lite till, jag började känna att kroppen började strejka så jag tyckte vi skulle åka hem. Jag har faktiskt känt att jag har varit bättre i mina ben den sista tiden, de fixade till så att min höger-fot är mer stadig och då har jag inte varit lika vinglig. Detta har gjort mycket tycker jag, jag har orkat mycket mer och går inte lika illa.

Trots detta så orkar ju inte kroppen likförbannat så det var ju bara att åka hem med den lilla coola bilen. Emmy var oxå trött så vi åkte hem till mormor och morfar för att lämna bilen. Gibson hade varit där medans vi var borta, han hade blivit helt förstörd när vi åkte så han var mycket glad när vi var hemma igen!

Emmy ville stanna hos mormor och morfar och jag kände att får jag inte sova snart så dör jag! Jag gick hem med hunden och slängde mig i soffan och slocknade direkt...

Nu har jag vaknat, barnet är hemma och vi väntar på att gå på grill-kväll! Jag tror jag ska ta ett halvt glas vin så ikväll kan ni dra av lite på era ransoner ;-)
Kram på er ALLA!