söndag 14 november 2010

Till min pappa...

Min pappa läser inte min blogg men jag tänkte tillägna detta inlägg till honom ändå. Det är ju faktiskt hans dag idag!

Min pappa är den mest ödmjukaste människa jag känner. Han har ställt upp för oss tre barn i ur och skur. Hur många gånger har han inte varit med oss när vi har spelat fotboll eller orienterat. Vad vi än gjorde så var pappa med oss. Han resonerade så att hans barn skulle få göra det som han själv aldrig fick göra när han var liten. Han ville så gärna spela fotboll som lite kille. Dock fanns det varken pengar eller intresse från hans föräldrar. Så han har verkligen varit med på allt vi har gjort!

Vem ringer man till om något går sönder? Pappa så klart! Han har lagat bilar, bogserat bilar och bytt däck, allt utan en enda protest! Han har fixat trasiga lampor och  byggt ihop diverse möbler vi har köpt.

Han hjälper mig att gå ut med hunden när det är dåligt väder eller när jag inte orkar. Han gör det utan att man ber honom!

För mig är min pappa min hjälte! Nu ska jag ringa och säga grattis på hans dag!!!

Kan det va ett virus???

Igår när vi skulle titta på tv i sängen så fungerade inte boxern... Hur många elekriska prylar har gått sönder och strular i mitt hem egentligen? Ett tag gick allt sönder, dammsugare, kaffebryggaren, vattenkokaren och dvd-spelaren... Vad beror detta på egentligen? Kan det vara så att vi har ett virus i lägenheten som gör så att allt bara vill dö? Eller vill de hellre till himmelen än används av mig?

Jag vet en orsak som kan göra så att elektiska prylar bara lägger av; HUNDHÅR! Detta hundhår som smiter in i alla sorters hålrum och fastnar och gör så tvapparater kan börja brinna. Iallafall om man har en tjock-tv...

Dottern är frustrerad över att vi inte har en dator som man kan spela spel på... Denna lilla mini-pc har nämligen ingen cd-ingång... Imorgon får jag nog bege mig till datadoktorn och se vad han kan göra med min stationära dator. Ska se om det möjligtvis går att sparka igång den! Jag håller tummarna...