fredag 27 april 2012

Sega ben...

Ja, det får man om man har gått lite vilket jag har gjort idag. Hade dock min rulle med mig tack och lov, annars hade jag nog fått krypa ur bilen!

Vi åkte vid elva härifrån för att först hämta modern i Nässjö och sedan åka vidare till Jönköping. Medans mina föräldrar släppte av min vid Team Olmed så hämtade de min syrra. På Team Olmed fick jag träffa en underbar människa (det är alla som gör ens liv en aning bättre!) som skulle fixa mig en ny korsett. Nu kom vi fram till att jag behöver en korsett som är som en väst, jag får inget bra stöd annars. Stöd är verkligen något jag saknar, det märkte jag idag...

Hon mätte och ritade och gick och sydde. Sedan kom hon med en "prototyp" som vi testade. Allt handlar om att dra åt allt så "inutahelsingland" så jag blir rak i min hållning. Faktum är att detta lyckades, jag kände mig flera centimeter längre plus att det kändes bättre på alla sätt och vis. Nu måste jag helt enkelt använda dessa korsetter för jag hade visst sjunkit ihop som ett dragspel... Enda kruxet är att det är så jäkla varmt med korsett men pesten eller koleran? Så är det bara helt enkelt!

Efter korsett-fixandet var vi och åt, jag åt kyckling med bulgur och jordnötssås, gottigt! Sen var det shopping på gång. Först in på Twilfit (där syrran jobbar), där köpte jag ett par "hålla-in-mage-och-rumpa-trosor". De kom på men det tog tid! Sen bara kollade vi lite innan vi for vidare till Lerdalaboden.

Där köpte jag en hög med bomullsgarn i mumsiga färger. Jag håller på med lite "prototyper" jag oxå, här är en liten påse som man kan ha stenar i till exempel:

Man har den alltså om halsen som ett halsband. Det sägs att olika stenar har olika förmåga att ta åt sig dålig energi från oss människor. Inte vet jag om det hjälper men man måste testa allt! Själv har jag en pyrit och en bergskristall i min stenpåse.
Jag gillar ju att testa lite olika saker, sticka lite på måfå bara, så blir det som det blir helt enkelt!

Just det, efter Lerdalaboden och Ekohallen for vi till Nässjö för mat-handling och sedan for vi hem. Nu är jag både nöjd och mycket trött. 
Hoppas ni oxå fått lite sol på näsan idag!

Det blir en lååång dag...

Dagen bjuder på lite smått och gott nämligen! Klockan tolv ska jag vara på Team Olmed (tror jag det numera heter) och göra nya, alternativt göra om mina gamla korsetter. Sedan jag gjorde dom sist så har några kilo kommit till på magen så de måste justeras. Ska även se om de kan hitta både en hård och en mjuk stödkrage till mig, den sista hårda jag fick var en aningens för hög, jag känner mig som en struts i den!

Sedan ska vi hämta syrran och äta lite någonstans. Alltid mysigt! Hon börjar jobba kl 14 men lite "tjöt" hinns nog med. Sen blir det shopping för hela slanten. Jag vill gärna till IKEA och sedan får vi väl se. A6 i Jönköping har ju massor av affärer och dessutom skulle jag vilja gå bort till Twilfit där syrran jobbar.

Sedan blir det säkert en tripp till Lerdalaboden innan vi beger oss till Nässjö. Min kära moder ska köpa lite garn och jag tittar ju gärna lite oxå, klappa garn är ju aldrig fel! Efter detta är det som sagt dax för Nässjö och den vanliga shoppingen, mat alltså...

En fullspikad dag alltså. Jag kommer ramla ihop i en hög när jag väl är hemma...