onsdag 9 februari 2011

Ett litet paket från en vän...

Fick ett fint paket av min vän Anette, en bok med fina ord i och mörk choklad, inte helt fel!

Stilstudio Buddha-Bus!!!

Hej! Jag är Buddha men mamma kallar mig Buddha-Bus. Varför vet jag inte för jag är faktiskt så där avslappnad och cool som bara en katt kan bli! Busa gör jag lite ibland men jag gillar nästan bara att busa själv. Vaddå stå och fjutta med någon sorts vippa med fjädrar? Nä tacka vet ja mina små möss med lite skrammel. Det e grejer det! Ser ni den oranga musen jag har under kudden? Nu ska han få en omgång!

Han tror han kan gömma sig men det kan han ju glömma! Jag dyker helt enkelt ner under kudden och hugger blixtsnabbt!

Ser ni! Här har han minst fyra klor i buken, he he!

Nu kastade jag ner honom till hundens säng. Här ska han få lukta på "stor fara" för e han inte snäll så kommer "han den store och tar honom" (Fast jag vet inte hur det är med den där hunden, han e allt lite slö och sover jämt... Fast det gör ju jag oxå.).

Nu jäklar måste han snart vara död, jag har huggt honom rejält med min ena tand som är sylvass.

Jäklar, han levde! Fasen vad han sprattlar, kanske någon sorts dödsryck?

Nä nu vilar jag en stund... Ojdå, tar mamma kort? Bäst att agera fotomodell då! Blev jag snygg eller? Jo, klart jag blev, varför frågar jag för?

Nä nu jäklar började musen sprattla igen så jag har inte tid med er, Jag måste rusa!

Ännu ett år äldre...

Kan man stanna tiden nu kanske? Jag vill nog inte bli äldre, detta får räcka! Nu har jag bara 3 år kvar till 40... Visst låter det hemskt? Vet inte varför men 40 känns för mig väldigt gammalt...

Just idag känns det som om hjärnan är 25 och kroppen minst 92... Just idag vaknar man med världens skalle-bang och ryggvärk som attan. Men jag messade till syrran att om jag tog en näve morfin så kanske kroppen blev 25 igen (och hjärnan säkert 92 istället!). Ja, ja... För mig är detta som vilken annan dag som helst. Jag bryr mig inte direkt om födelsedagar längre, annat var det när man var liten och längtade ihjäl sig!

Det finaste med att fylla år är dock barnens egengjorda presenter. Jag blev rörd i hjärteroten idag när Emmy gav mig denna i födelsedagspresent:

Så känsligt!

Jag önskar att jag får ha det så här som jag har det nu i många år till. Materiella ting går sönder eller blir omoderna men ens framilj och vänner är det som gör så att jag vill leva vidare. Det är det som är viktigt för mig!
 Vad önskar du dig när du fyller år? Jag kan säga att jag faktiskt har önskat mig en sak: en trådlös telefon. En av mina har pajjat och utan telefon kan man ju inte va!