tisdag 27 juli 2010

USA - Onsdag

Vaknar med en huvudvärk som inte är av denna värld... My God... Vill bara dö helt enkelt för huvudet sprängs känns det som! Alla mår dåligt, om det är jet-lag eller för att vi har varit på resande fot så länge vet vi inte. Säkerligen är det bägge delarna!

Vi går ut i köket och möts av denna synen:Det är Dale som håller i deras kakadua Max! Dock så gillar han inte främlingar så han kan inte vara lös när vi är där, då skulle han lätt kunna hoppa på oss och picka ut våra ögon!

Efter frukost så var det poolen som gällde! Vi är ju inte direkt vana vid denna värme och luftfuktighet så man svettas liter! Emmy älskar poolen... Hon kan vara i hur länge som helst. Efter att Dale och mina föräldrar åkt till Sarasota airport och hämtat de sista väskorna kunde jag oxå hoppa i plurret! Äntligen fick jag min väska...


Efter fyra kommer frun i huset hem. Janet jobbar med att reparera datorer på ett företag. Hon är chef över fem-sex anställda. Dale har varit målare men är pensionerad numera. Så när Janet kom hem var det bara att hoppa ur poolen och i bilen för att åka ner till en restaurang vid stranden.


Vi åt pizza och det var gott! Något som gjorde oss så förvånade var att när vi var färdiga så tittade servitrisen på det vi inte orkat äta upp och sa "Oh I see you need doggybags!"! Tala om att vi blev förvånade, här tar man helt enkelt hem det man lämnar, alla gör det!

Efter att vi var klara med maten så tog vi bilen ner till Siesta beach, detta är den andra bästa stranden i VÄRLDEN! Kan ni fatta detta!Denna beach är helt enkelt fantastisk, jag har aldrig sett något liknande... Sanden är helt vit och så finkornig så det är så mjukt att gå på den. Vi gick runt och bara njöt av sanden och det varma vattnet. Tog kort gjorde vi naturligtvis oxå, här är Emmy när hon strosar runt:


Vi stannade ända till solnedgången innan vi åkte hem. Har ni sett vilket fint kort:


Nästan som i en dröm... Jag kan knappt fatta det, jag är i paradiset!

Fortsättning följer...
På planet till Tampa somnade Emmy och jag. Dock vaknade jag av att något lät. Tittade åt Emmys höll och då ser jag att hon håller på att gå i sömnen, hon ska ta av sig bältet och försöka komma ut i korridoren!!! My god! Jag fick ta bort hennes händer från bältet och försöka lugna ner henne! Till slut lugnade hon sig, tack och lov!


Vi landade i Tampa halv ett på natten (Amerikansk tid) och gick in i vänthallen. Helt plötsligt bara står de där framför oss, Janet och Dale! Två väldigt trevliga människor som vi nu ska bo hos alltså! De hjälper oss till bagageutlämningen, vi har ingen aning om hur våra väskor har hamnat...

Helt plötsligt ser jag Emmys zebrafärgade väska! Hennes och pappas väska kom till Tampa airport men min och mammas var borta. Eftersom våra biljetter var lite knasiga så antog vi bara att de var i Sarasota (Vilket dom var).

Nu skulle vi då hem till Sarasota från Tampa. Janet och Dale hade två stora Cryslers som vi packade in oss i och så for vi iväg. En timme tog det att åka till Sarasota. Till slut var vi framma, trötta som fasen så vi bara tittade rakt fram och stupade i säng! Pappa hade inte sovit på 31 timmar så han var helt förstörd...


Mamma och pappa fick ett rum och Emmy och jag fick ett. Vårat rum har en så skön dubbelsäng med helt nya madrasser, hur bra är inte det! Men nu var vi tvungna att sova...

Fortsättning följer...