torsdag 12 maj 2011

Mumma...

Igår kväll kom papsen med förslaget att jag skulle följa med honom på fotboll. "Du behöver se världen lite!" sa han, pappas favorit ordspråk by the way. Inte för att jag var supersugen men ibland får man liksom offra sig för majoriteten (pappa och Emmy) så det var bara att klä på sig och hoppa i rullstolen.

Jag har nog inte varit på fotboll på åratal... Spelade själv faktiskt när jag var ung och någorlunda frisk, vrickade dock sönder min vänsterfot så någon proffskarriär var det ju inte tal om... På vägen dit berättade pappa att vårat lag är bäst i serien! Ojojoj! Inte dåligt att detta lilla samhälle lyckas med den bedriften. Igår skulle de alltså spela mot Sävsjö som är en stad, mycket större än vårat lilla samhälle...

Väl borta på fotbollsplanen blir jag förvånad. Jag hör vuvuzuler (eller vad de nu heter) och hela stället kryllar av maskulina saker som sprider ut sitt testosteron genom att visa sitt bästa av rumpa, mage, armar och vackra ansikten... Jag har glömt hur snygga karlar egentligen är!

Jag sätter mig på första parkett och njuter av vad männen har att visa. Grabbarna från Anneberg gör mål efter mål... Till slut tyckte jag faktiskt synd om de andre, de våra gjorde mål med en man utvisad till och med!

När jag gick ledde Anneberg med 10-0 tror jag. Inte dåligt för att vara ett pytte-samhälle! Mättad av männens prakt somnade jag sött denna kväll...