tisdag 23 november 2010

Jag har inte bara latat mig...

Nä faktiskt inte, jag har stickat lite mellan varven. Denna sjal har jag stickat i garnet Duo från Järbo. Har gjort ett hålmönster vart tionde varv så den inte blev så tjock, iallafall kändes den bättre då.


Nu har jag grillat 2 kilo kyckling i ugnen så jag tycker allt jag har gjort mitt idag! Har dock sneglat lite på julsakerna men... Jag tar nog det en annan dag...

Oj va tiden går!

Detta är faktiskt inlägg nummer 600! Men se det blir ingen tävling denna gång, tänkte vänta till inlägg 1000.

Här har vi ju som alla andra fått ett vinterland utanför. Ingen rolig syn när man stiger upp men jag vart ändå förvånad att det inte hade kommit mer... När jag väl kom ut såg jag varför det såg så lite ut, snön var extremt tung och hade packat ihop sig som en betong-sörja!

Skam den som ger sig, jag satte mig i rullen och tog sats för att komma upp för den lille, lilla backen utanför. Första gången sladdade jag åt höger... Andra gången sladdade jag åt vänster... Tredje gången tog jag sats och körde så in i attan och då jäklar kom jag upp!

Jag är lite putt på de som skottar faktiskt... De är bönder och skottar inte förrän de har gjort sina morgonsysslor med korna. Detta betyder att vägarna här är oskottade fram till klockan åtta, är det klokt eller (De börjar alltså vid åtta sen kanske de är färdiga vid middag eller nåt)? Borde det inte vara skottade vägar när folk ska till jobbet?  Eller är jag petig?