måndag 28 februari 2011

Jag kan ha fått ur tummen lite...

Jag menar den tummen som satt hårt in i ändan. Idag är jag faktiskt så himla duktig, jag har för det första varit nere hos Anette och haft Buddha med mig. I början skrek han faktiskt rätt mycket men sen när han fattade att "mamma" var med så vart han lugn. Då satte han sig i Anettes fönster och kollade in skatorna medans hans svans dammade av Anettes köksbord.

Efter att ha pratat strunt ett tag så gick Buddha och jag upp till oss. Gissa vilken kisse som är trött nu? Kan tyvärr inte ta kort på honom för just för tillfället har kameran gömt sig... Den kommer nog fram imorgon för så brukar det vara i detta hushållet!

Igår tog jag fram två kilo kyckling och just nu håller jag på med att tillaga detta. En gryta med vitlök, garam masala, ingefära, söt chili och lite annat smått och gott. Den andra grytan är det curry i. Vad kan man blanda curry med? ALLT?

Hur detta slutar vet man aldrig, det kanske blir en soppa utav alltihopa! Starkt blev det iallafall kan jag säga redan nu. Fast meningen är att jag ska lägga det i portionsburkar och ta fram senare och då blanda i grönsaker och annat. Det är så himla smidigt! Har man barn så måste ju maten vara färdig NU och då är det bra att redan ha allt klart, bara att värma.

När jag har gjort detta kommer jag säkerligen stupa i soffan men då gör jag det med gott samvete...