onsdag 8 december 2010

Vilket barn jag har...

Behövde ju inte va nervös alls, hon är ju helt enkelt ett A-barn, eller? Nu överdrev jag nog en aning... Men man får faktiskt skryta lite när ens barn gör framsteg när man vet att de kämpar med vissa ämnen. Emmys lärare är en riktigt bra sådan som ser varenda individ! Detta gör mig så otroligt lycklig!

Sedan är det ju så roligt att få en liten inblick i vad de gör och hur de fungerar i skolan. De är ju trots allt en person hemma och en person i skolan (tack och lov!). Emmy har ju väldigt dåligt tålamod när hon ska göra saker här hemma men i skolan kan hon behärska sig! Så när jag berättar om hur förbannad hon faktiskt kan bli så undrar de om jag verkligen pratar om samma person!

Jag fick dock ta rätt mycket medicin för att fixa detta samtal men samtidigt vill man ju faktiskt vara en delaktig förälder och inte en mupp som ligger helt avdäckad av smärta i soffan... Man får vara tacksam för att man har tabletter att ta till!

Ikväll går dock mina tankar till min kusin som fått veta att han har en hjärntumör. Fy fan...

Dagens status:

Har jag blivit överkörd av en ångvält utan misstag i natt?
Eller har jag varit med om en bilkrock utan att veta om det?
Kanske har en kotknackare knackat sönder varenda liten kroppsdel med en hammare?

Jag har faktiskt ingen aning om vad som har hänt men idag mår jag inte direkt toppen om man säger så...

Idag ska jag iallafall inte göra så himla mycket. Dock ska jag på utvecklingssamtal, det ska bli både spännande och nervöst... Man är ju alltid rädd för att de ska säga att det inte går bra för barnet i skolan... Hemska tanke...

Efter detta ska jag göra det jag har betalt för, alltså INGENTING!