söndag 28 mars 2010

Jag börjar om imorgon...


Dessa fina blommor fick jag av min käre storebror igår. De har ju dock inte slagit ut än men jag tycker dom är fina ändå.

Min dag har gått åt till att försöka kasta bort huvudvärken eller kanske lägga den i en låda och skicka den till Sibirien typ... Tyvärr så har alla mina försök varit rätt dåliga. Jag har badat och försökt massera lite men no, no, no... Satte mig i soffan och försökte sticka några varv men icke då (då fick jag MER ont så det var en dålig idé)... Det enda som har hjälpt lite har varit mina kära Oxynorm, vad skulle jag göra utan dom...

Imorgon ska jag göra som Anette: Jag ska börja ett nytt liv! Ett liv utan huvudvärk... eller vad tror ni?

Kyrkobesök...

Tidig morgon eftersom klockan ställdes om i natt. Detta märktes om inte annat i kyrkan idag! Emmy är med i kyrkokören och idag skulle de sjunga i kyrkan. Det var inte så himmelens många som var där kan jag säga! Undra hur många som hade missat ställa om klockan?Barnen sjöng iallafall hur bra som helst! Efteråt ville Matilda och Emmy leka hemma hos Matilda och jag fick åka hem själv. Inte för att jag var ledsen för det eftersom min gräsliga huvudvärk fortsätter att mala och bulta inne huvudet... Varför kan det inte sluta för? Det börjar bli väldigt tröttsamt nu... Imorgon kanske det är bättre?