onsdag 2 februari 2011

Sol och god mat!

Tog detta fota på vägen till Nässjö. Ser ni att solen skiner? Det var så vackert men man får passa sig, solen gör så man blir bländad nästan när den skiner på lite blöt väg. Blåste gjorde det oxå så in i norden. Det gör ju genast vädret kallare än vad det är.

Marie och jag åt på Coco Thai. Lunch-buffé för 75 spänn och man får äta så mycket man vill. Jag tof två gånger men när jag hade ätit upp så konstaterade jag att det sista kunde jag ha struntat i att äta för jag blev mer än mätt om jag säger så. Gott är det iallafall.

Vi snackade om ditten och datten, väldigt trevligt! Nu ska vi försöka träffas lite mera ofta. Det är väl tur att Marie får betalt för att träffa mig annars kanske det inte hade blivit av alls, hehe!

När jag kom hem möttes jag av två sömndruckna djur som hade legat i hallen och väntat. Två stycken söta djur som blir superglada över att se en, kan det bli bättre?

Tog detta underbara kortet på Buddha i dag. Visst ser han farlig ut? Fast det är faktiskt så att han gäspar men vi kan ju låtsas att det är tigern inom honom som visar sig!

Undra om han inte snart ska tappa sina bebis-tänder, vad tror ni? Han är snart 4 månader den lille rackaren!

Har tagit kort på mina tulpaner idag. Innan hade jag inga, nu har jag två buketter. Älskar tulpaner!

Bara Buddha...

Igår tog jag lite bilder på Buddha som jag nu lägger ut här. Han var lite trött och låg still, då får man passa på att fota! Här sitter han brevid dataskärmen!

Vad tror ni, har han fin profil?

Han har iallafall jäkligt ljusblå ögon...


Detta fotot tycker jag är lite häftigt! Han ligger ju så konstigt med benen!

Idag har Buddha lyckats med konststycket att göra så en penna for in i skrivaren... Bra gjort eller? Hur lyckades han med det? Jag fattade ingenting...

Idag får de små djuren vara ensamma igen för matte ska förlusta sig i den stora staden! Jag ska äta lunch med min ledsagare Marie. Det ska bli skoj för hon är även en av mina bästa vänner. När jag jobbade så jobbade vi ihop en del nätter. Marie jobbar ju kvar så på detta sätt får jag veta lite skvaller, hehe! Nä skämt åsido, jag vill däremot veta så alla mår bra eller om någon har slutat.

När jag slutade jobba trodde nog de flesta att jag skulle sakna jobbet. Det gör jag faktiskt inte konstigt nog. Anledningen är nog att jag jobbade i så många år och mådde så dåligt. Det var helt enkelt bara skönt att slippa eländet. Jag hade ju inte direkt något val för mina ben bara gav upp en dag. Jag kunde alltså inte jobba även om jag hade velat.

Nu ska ni inte missförstå mig, jag VILL jobba men jag vill inte jobba i detta skick. Önskan vore att vara frisk naturligtvis men nu är det inte så och då är det bättre att friska personer jobbar istället!
Jag är inte bra på att jobba, jag är bra på att bara vara...