onsdag 14 december 2011

Nu är det kort...

...Igen! Jag snackar om mitt hår alltså! Äntligen har jag klippt mig, gudars så skönt det är att pilla på snagget bak i nacken... Så man kan somna...


Här är jag, helt nyvaken och inte iordning för fem öre... Jag tillhör inte de som sminkar sig och tar foto på dagens outfit direkt som ni kanske märker!


Här har ni min supersnaggade baksida. Ja, jag SKA färga håret snart... Eller någon gång iallafall... Det får bli när andan faller på och mamma kan hjälpa mig!

Idag ska jag sticka. Jag är liksom lite tvungen! Har en beställning på en halsduk, den är snart klar men eftersom den är i olika färger så tar det väl lika lång tid att fästa alla trådar som det har tagit att sticka den... Suck...
Jag är lite "suckig" för tillfället, känns som om det är nåt hela tiden och jag hinner inte med mig själv riktigt. Jag är ju lite känslig och måste vila ofta. Får jag inte det blir jag kinkig som en bebis (iallafall i mitt inre).

Igår tände jag iallafall det tredje ljuset så jag är lite ifatt på den fronten! Hur har ni det, är ni stressade så här innan jul?