måndag 11 oktober 2010

Jag stickar så stickorna glöder!

Jag anmälde mig! JAG GJORDE DET!!! Mässan är den 23/10 så nu har jag 12 dagar på mig att sticka så in i helsinki! Tack för era goa kommentarer, det gjorde att jag fick lite mer mod! Kram på er ALLA!

Upp och ner...

Förkylningen alltså... Och då menar jag inte min utan barnets! Hon var ju sjuk förr-förra veckan och blev piggare så hon gick i skolan förra veckan. Idag hade hon ont i huvudet och var jätte-täppt i både näsa och lungor... Märkligt det där men å andra sidan så är det en i hemtjänsten som har varit sjuk i fem veckor... HU!

SJälv mår jag bättre faktiskt, tack och lov! Dock var jag inte med på någon svamp-utflykt igår... Anna-Britt åkte ut iallafall och kom hem med några små svampar plus att hon blev en mobil mindre... Vem vill gå ut idag och leta efter den när älgjakten har börjat? Nä det är nog kört...

Jag är väldigt velig just nu... Snart ska vi ha en hantverksmässa (låter väldigt flott men det är inte någon direkt stor tillställning...) och jag skulle vilja vara med... Dock fick mitt självförtroende en törn sist jag sålde... De andra säljarna var inte direkt snälla mot mig och det kändes verkligen som om jag kom och inkräktade på deras territorium... Nu är jag så himla velig och vet inte om jag vågar sitta och sälja... Vad tycker ni? Nu vill jag ha ärliga svar, vad tycker ni ÄRLIGT om det jag har stickat?