lördag 14 juli 2012

Det är blött...

Nu har det regnat så jag tror att det snart inte kan regna mer... Marken borde vara mätt på vatten tycker man. Visst att man inte kan göra något åt det men oj vad jag längtar efter sol... Jag antar att alla dessa som har haft en VÄLDIGT blöt semester oxå skulle vilja ha sol även om de nu börjar jobba snart igen.

Själv vill jag oxå ha sol, har ju inte kunnat provköra min rulle än... Fast idag blir det nog lugnt och stilla, gårdagens alla nålstick har gjort hela mig som ett stort blåmärke. Jag får alltså sprutor från längst uppe på nacken och på bägge sidor om ryggraden ända ner till rumpan tar vid. Sen blir det ett par nålstick på mina axlar plus ett stick i mina käkmuskler oxå så sammanlagt blir det runt 40 stick. Låter nog värre mot vad det är kanske.

Vet inte om ni har sett en insulinnål någon gång? Kan meddela att det är typ en sådan liten nål det handlar om. Själva sticket känns knappt men när han sprutar in medlet.... Har man muskler med en massa knutor i så känns det vill jag lova... Speciellt vid ländryggen, där är jag helt kass...

Detta är dock det enda som har bedövat mina nervsmärtor. Jag har haft sådana kraftiga nervsmärtor, det känns ungefär som om någon borrar i mig med borrmaskin... Jag är så evigt tacksam att min doktor kan hjälpa mig. Nu ska han försöka göra forskningsstudier om detta så att ALLA kan få detta medel. Socialstyrelsen påstår att det inte alls gör någon verkan, kan man bli förbannad eller? Jag hoppas verkligen att detta blir godkänt så ALLA kan få hjälp!