lördag 19 mars 2011

Ett besök på Willys...

Visst låter detta som en dramakomedi? Åka och handla... Käre pappa följde med mig eftersom mina ben mår lite kasst efter gårdagens promenad i 30 cm snö... De är som kokt spagetti idag!

 Före själva handlingen så var jag på apoteket för att ta ut mina kära piller. Precis innan vi skulle parkera på handikappen utanför så kom en volvo och ställde sig där. Ut skuttar en alldeles frisk tjej utan en handikappad skylt i sikte. Pappa tutade på henne och jag höll upp min handikappskylt i bilfönstret. Hon kände sig nog en aningens dum men hon gick tillbaka till bilen och åkte därifrån!

På Willys handlades det både det ena och det andra. Man får ju pappa på när man har bärhjälp! Dock blev jag så trött så väl hemma tog jag först en sväng med bägge mina djur innan jag stupade i soffan och somnade som en gris...

Nu ska jag bara flyta runt här hemma känner jag, orkar inget mer ändå... Orkar inte ens byta kanal, har tittat på Nickelodion halva dagen...

Ny dag, nya tag... (plus söta kulor!)

Igår var det ju dagen from hell för många i detta landet. Här kom väl runt 30 cm i runda tal och jag kan säga att 30 cm är 29,99 cm för mycket, minst! Idag ser det dock ut så här:

Strålande sol... Det var ju väldigt onödigt att släppa ner 30 cm av denna vita skit om det nu ändå ska smälta bort! Tala om slösaktigt eller hur! Fast visst blir man glad när solen skiner, speciellt när man ser hur snön smälter, jag säger bara HA-HA!

Något annat jag blir glad när jag ser är min kisse. Syrrran tyckte att jag skulle ta ett kort på hans små kulor innan de är ett minne blott. Så här är de små söta grynen:

Ärligt talat så ser det rätt kul ut med mörkbruna kulor till beige päls! Nästan synd att ta bort dom eller? På ett sätt så gjorde det inget om de var kvar men han kanske blir odräglig med tiden? Nu är han iallafall allt annat än odräglig, faktum är att jag inte har märkt direkt några "upphetsad-kisse-syndrom" än så länge iallafall. Kisset luktar lite annorlunda men inte så man spyr.

Hoppas solen skiner på er ALLA idag, gå ut i så fall och NJUT!