lördag 15 oktober 2011

Det osar katt...

Kvällen ägnades åt att äta och ha trevligt... Och klappa katter oxå så klart! Ett par grannar bjöd in Emmy och mig på kvälls-mys, meningen är att vi ska vara kattvakt åt dom sen om dom åker bort. Bra att lära känna katterna lite först alltså!

Här är då Izze, en kisse som är lite reserverad av sig. Dock gick hon nästan direkt fram till Emmy och det hade visst aldrig hänt förr så Emmy blev nog mycket väl godkänd!

Nedanför är Freja. Hon är precis tvärtemot, hon springer fram till första bästa och kelar med ALLA!


Efter en mycket trevlig kväll gick vi hem till två väldigt nyfikna katter, bägge två kom springande och började genast sniffa på kläderna och på min väska...

"Alien-Buddha!"
"Jag tror allt det osar katt..."


"Bäst att dra något gammalt över huvudet" tänker Tussan och drar mattan över sig...

De tror kanske att vi ska byta ut dom?

Jag har en ny leksak...

Denna leksak hittade jag idag på elgiganten. De hade halva priset på den just nu och då kunde jag inget annat än att slå till, jag har nämligen velat ha en sådan sedan dom kom!
Jag älskar cappuccino... Min mage älskar oxå cappuccino... Jag har ju magkatarr till tusen och magen går verkligen igång på vanligt kaffe, detta är mera snällt tycker jag.

Vad tar jag då till kaffet? Jo denna underbara choklad som jag först inte alls trodde skulle vara god men som jag numera är helt galen i:

Mumma!

Vad dricker du för kaffe och vad är godaste tilltugget?