lördag 1 september 2012

Solen skiner idag...

Det är bra att solen lättar upp den lite tunga stämningen som är i mitt hjärta just nu. Idag träffade vi väninnan som är sjuk i cancer. Det finns inget att göra... Ändå är hon så strong, hon tröstar alla andra. Jag har sagt att jag gärna ställer upp som prat-kompis i alla lägen, jag är ju hemma jämt och kan komma närsom. Hon behöver ju någon att prata med, både om dåliga saker och kanske framförallt roliga saker.

Att kunna tänka på annat och ha det kul med vänner är något man behöver när man är sjuk. Gräver man ner sig i sjukdomen blir man bara sämre, sjukdomen tar tag i en med full kraft och du kan aldrig komma loss igen. Det kvittar om du har cancer eller EDS, att gräva ner sig i sin sjukdom är ALDRIG bra.

Idag har vi varit på loppis i sporthallen här i samhället. Köpte mig muggar från Tupperware, eftersom jag bara tappar allt så är det bästa att ha allt i plast! Köpte sex muggar för tio kronor styck. En "guld"kanna åkte ner i min kasse oxå, 30 spänn var ju rätt billigt. Annars var det mest barnkläder till bebisar och det intresserar mig inte.

Imorgon blir det mer intressant, då blir det mässa i Huskvarna!!! Fortsättning följer...