söndag 20 mars 2011

Medans mamma ligger på soffan...

...sköter sig ungarna exemplariskt! Städar undan allt efter maten, plockar undan i rummet efteråt... Inga problem alltså! Vad glad en mamma kan bli när man märker att ens unge förstår att mamma inte kan göra allt. Barnet var ju så glad oxå över att hennes kompisar ville komma och fira hennes nya rum! Fast de trodde nog det var ett födelsedagskalas för alla hade med sig paket.... Ja inte gjorde det något!

Jag fick alltdå ligga på soffan och det var behövligt, mina fötter och ben har inte hämtat sig riktigt än efter pulsandet i snön... Nu ska ju Emmy vara hos sin pappa i två långa veckor så jag har ju tid på mig att vila. Eller försöka vila iallafall... För hur lätt är det att vara i stillhet när varenda fönster skriker "PUTSA MIG NU!!!"?

Sen vågar jag knappt titta ut på min balkong. Snön har förstört varenda kruka och alla balkonglådor (orkade inte fixa detta i höstas så jag får väl skylla mig själv antar jag) så de är i flisor typ... Ärligt talat så tror jag att jag tar all skit och kastar ner på grannens altan... Jag säger bara "det var INTE jag!!!" och så är jag av med den skiten!

Jag leker super-morsa!

Jag står och steker massor med hamburgare plus att en långpanna med strips är i ugnen. Inne på Emmy rum spelar fem tjejer Wii och fnittrar som bara fem tjejer i 11-års åldern kan göra. Emmy har nämligen invigning party för sitt nya rum! Hon var ju så himla glad över att få rummet iordning så hon ville ha ett litet partaj och visa sina kompisar!

Eftersom jag innerst inne är en super-morsa så fixar vi till ett party! Lite käk, chips och godis, mer behövs ju inte! Lägger man till lite musik och dataspel så kan de underhålla sig själva i flera timmar. När jag har lagat maten så kan jag ligga i soffan och slappa medans ungarna fnissar och äter chips och godis så de nästan mår illa!

Solen skiner så man nästan blir alldeles förblindad när man går ut, en underbar söndag med andra ord!