onsdag 23 februari 2011

Knasig kisse?

Jo, jag var ju ute med kissemissen den lilla, lilla stund som solen sken. Kallt är det ju så vi var inte ute så länge, vi bara gick nerför trappan, hälsade på Anette och sedan gick vi upp igen.

Tänkte denna gången att Buddha skulle få gå alldeles själv HELA vägen hem, alltså upp för trappan och längs hela loftgången. Jag hade tagit selen på Buddha plus ett gammalt flexikoppel (modell mindre) som passade perfekt.

Jag gick alltså en bit före och kallade på honom. Han fattade precis vad han skulle göra! Han traskade uppför trappan, dock i sin takt, alltså rätt så sakta. Fast det roligaste var att hela tiden när han gick där uppför trappan så spann han som en gammal traktor så det ekade i trappan! Märkligt måste jag säga...

Väl uppe så går det rätt fort för nu vet han ju var vi bor plus att han kanske fryser lite. Tänk att det behövs så lite för att längta hem! Gibson välkomnade honom med en puss i örat så han hade nog saknat sin vän.

Efter detta var vi allihopa rätt så slöa, jag la mig i soffan och glodde på tv lite innan pappa kom vid sex-tiden för att gå med hunden. Pappa kommer alltid en gång om dagen och hjälper mig med hunden. Väldigt snällt, speciellt nu när jag inte kan använda rullen på grund av kyla... Testa gärna att sitta stilla ute på en stol i en kvart så får ni känna hur kallt det är att åka rulle på vintern! DET ÄR HEMSKT! Iallafall när det går under minus 10. Då går jag hellre trots att jag får mer nervsmärta.

När pappa gick hem så sa jag till mig själv "Nu jäklar får du göra nåt din slöa människa!"... Så jag tog tag i dököttet och färgade håret, det var verkligen på tiden! Det kan vara så att det inte blir så jäkla jämt och perfekt när jag färgar själv, jag VET att det inte blir det men se det struntar jag i! Jag blev nöjd ändå.

Nu ska jag kolla tv-utbudet (som för övrigt hackar denna kväll, typiskt!), hoppas ni har det bra själva idag!
Kramar från en tjej med "ädelmahogny" i håret!

Lite gos och en del smaskens!

Min käre hund älskar massage... Helst ska man göra så här:

Massera på hans huvud alltså.

Stryka handen över ögonen och ner mot nosen.

Och sedan dra handen fram och tillbaka längs nosen, han blir totalt avslappnad av detta...

Efter lite massage så är det dax för lite smaskens! Fick en fråga igår om jag hade köpt något till Gibson på min shoppingtur och det hade jag ju gjort. Sådana här märgben-kex är mumma tycker Gibson! Dessa köper jag i storpack på ÖB. tror det är 25 spänn för en stor påse.

Eftersom Gibsons mage är av den känsliga sorten så är ett helt grisöra ibland lite för mycket. Dessa är helt perfekta för en känslig mage, lagom storlek. Finnes oxå på ÖB och kostar 21 spänn påsen.

Så här ser de ut:

De luktar dock ap-skit...

Något som oxå luktar typ som ovan är dessa hamburgare:

Ni kanske ser på Gibsons ögon att han gillar dom... Dessa finns att köpa på ÖB och på Netto. Jag köpte dom när de hade extrapris, endast en tia per burk (i en burk är det nog 5-6 hamburgare tror jag), annars kostar de nog 25 spänn burken.

Köpte en annan sak till Buddhas kattlåta igår. Denna "dörrmatta" hoppas jag ska göra så att kattsanden stannar där och inte sprider sig till hela lägenheten! Den kostade 49 kr på djurmagasinet.

Detta är vad min kisse vill göra just nu; GÅ UT!

Han sitter och tittar på dörren så idag tänkte jag att även om det är kallt så ska han få gå ut en liten sväng. Han kanske ångrar sig när han känner kylan... Problemet är att han sticker ut när jag öppnar dörren. Bättre att han får se hur det är ute så kanske han stillar sig sen. Nu har det ju varit så jäkla kallt så jag har inte velat ta ut honom på länge... Jag kanske får sticka en liten väst till honom så han inte fryser?

Oj, nu börjar solen komma fram, bäst jag passar på att ta ut den lille kissen!