onsdag 31 augusti 2011

Man ska tydligen inte ropa "HEJ"...

Det tog nog fasen inte mer än 10 minuter efter det att jag skrev hur glad jag var över att värken hade avtagit lite förrän det slog till... Nu slog det till med full kraft, jag trodde jag skulle krypa ur skinnet, det var som den djävulskaste mensvärk gånger 1000. Snabbt i med tabletter och jag är så tacksam att de hjälper för vad hade man gjort annars? Psykakuten antar jag...

Hoppas ni har haft en trevlig dag, jag har faktiskt haft relativt bra trots värk. Det har varit sol idag och det känns som om det är sällsynt nu för tiden. Så jag har njutit även om jag inte har varit ute eller i skogen. Man får liksom vara glad ändå eller hur!

Jag är glad idag!

Jag har faktiskt alla anledning att vara just glad, värken har nämligen gett med sig en aning!!! Tänk vad det kan göra bara det släpper lite, lite granna... Psyket tar så stor skada när det maler precis hela tiden, det känns som om man är precis under vattenytan och inte kan simma upp till ytan för att få luft. Så idag ska jag njuta en aning som ni kanske förstår!

Sen är jag glad över att jag gör framsteg med koftan jag stickar. Eftersom jag (för ett år sedan eller nåt sånt) skulle ge mig på att sticka en tröja i Järbos Stella som gick helt åt skogen så blir man glad när det faktiskt går bra. Här ser ni hur mycket av bakstycket som jag har stickat än så länge:


Det är barnet som har valt färg, lite tur blev det för jag hade ett sådant nystan hemma så jag kunde börja direkt. Själv ska jag göra en i det brunmelerade garnet hade jag tänkt.
Så här ser den ut färdig:


Emmy fick välja mellan en rad olika koftor (alla av den enklare sorten, inga flätor eller så) och hon villa ha denna. Jag tycker själv den är snygg och framförallt så är det ett väldigt enkelt mönster, det gillar jag! Garnet (det resterande alltså) har jag beställt från Agnetas vävbod som är bland det absolut billigaste jag har hittat av alla webshoppar som finns. Har man inte mycket pengar så måste det vara billigt!

Vilken webshop tycker du är bäst och brukar beställa ifrån?

Själv har jag beställt från olika, den roligaste är nog Garnkorgen, det finns så mycket som är snyggt där. Passar kanske inte min plånbok men fönstershoppa går ju bra!
Vartofta garn är en webshop med bra priset, dock är väl deras sortiment lite skralt men priserna är som sagt bra.
Anette och jag har beställt en del från Yll o Tyll. Här är det inte direkt billigt men de har bra sortiment och har drops rea så brukar vi beställa.
En webshop som jag gillar är Stäkets Hantverk och Design. De har lite udda saker som ingen annan har.
Är det tisdag så ska man göra ett besök på Yarn Paradise. Detta är en webshop i Turkiet så ni kanske förstår att frakten blir lite hög. Å andra sidan är det alltid superrea på tisdagar och trots frakt kan man göra otroliga fynd!

Så nu har ni fått reda på var jag shoppar garn. Låter som om jag handlar som fan men jag kan meddela att jag handlar bara om det är rea, sådan är jag!