lördag 23 juli 2011

Dagen efter...

Att sitta här och läsa om att det är över 90 döda allt som allt i Norge är ofattbart... Jag tror att alla som läser/tittar på nyheterna idag har svårt att förstå vidden av det hela... Att det händer något så "o-nordiskt" i Norge är inte klokt. Den enda glädjen är att de fick fatt i den idioten som gjorde det. Läste på Aftonbladet att han bara skulle få 21 år för dådet! Han borde få 21 år för varje människa han dödat! Vad anser ni? 

Dådet är oxå hemskt på det sättet att de som gör sådant här i sin "vardag" ser hur lätt det är att förinta folk utan att anstränga sig särskilt mycket eller anlita experter. Han, denna Anders Behring Breivik, kommer att bli betraktad som en gud bland högerextremister, han ville ha uppmärksamhet och det fick han... Det är så man mår illa när man tänker på det...

Nu ska jag försöka få bort den ilska jag känner för det som hände Norge igår. Jag ska ta en dusch och låta det rinna av mig helt enkelt. Idag kommer nämligen Emmy hem! Älskade unge... Allt blir som vanligt och det blir liv och rörelse här hemma.

Jag ska tända ett ljus ikväll för alla döda och skadade, ja för ALLA som var med om detta hemska...