tisdag 5 april 2011

Sista natten med gänget!

"Tjena stumpan, tror du vi skulle ta och skaffa oss lite småkatter nu innan jag blir av med kulorna imorgon?"

"Nä... Inte nu iallafall, jag vilar!"

"Men när människorna har gått  till sängs så kan vi väl ha lite rajtan-tajtan älskling?"
"Åh ja älskling, visst kan vi det!"
"Vi börjar med att ¨låta som två störtförälskade katter från mars så får vi se vad vi hamnar sen!"

Imorgon klockan tio åker kulorna till mattes glädje!!!

Jag borstar och borstar...

Lilla Tufsan har en päls som inte har sett en riktig borste på många dagar. Därför har jag rätt mycket arbete med detta. "Superkardan" är verkligen super men man har katthår precis ÖVERALLT! Undra varför de oftast söker sig till ens näsborrar? Det kommer sluta med att jag snyter ut stora hårbollar tror jag!

En i hemtjänsten har haft katter i många år. Hon har även haft många kullar med kattungar och då oxå många pilska hon och hankatter! Hon sa till mig att man kunde ge fler p-piller för att stoppa honkattens betéende. Själv var jag till en början skeptisk men efter att ha läst detta på bipacksedeln så fick Tufsan ett piller till. Nu jäklar borde hon fräsa ifrån när hennes älskare kommer!!!

De i hemtjänsten är verkligen ena riktiga supermänniskor. Inte nog med att de städar och diskar de ger en råd angående katter plus att Marianne lärde mig att virka stolpar idag! Eller var det en halvstolpe? Skit samma, duktiga är de iallafall! Mitt virkande ska ni få se sedan när jag har kommit en bit!

Kastrering nästa!!!

För bägge katterna menar jag nu! Det skulle verkligen behövas nu och jag tackar verkligen för att Buddhas kulor ryker imorgon ska ni veta. Jag fick nämligen se mer snusk igår...

Tittar in i Emmys rum. Där ligger Tufsan på magen och lockar på Buddha på alla sätt hon kan. Först luktar han henne där bak sedan ställer han sig gränsle över henne men ser helt oförstående ut samtidigt. Då piper hon till och Buddha blir jätterädd, hoppar jämfota bakåt och undrar vad det var som hände nu?

My god... Jag har ju gett henne p-piller ju, kan de göra det ändå? Fattar ingenting ärligt talat men ack vad skönt det ska bli efter morgondagen.Jag ska ju så småningom kastrera henne oxå men det får vi ta lite senare, en katt i taget tack!

Nu är det dax för att skicka barn till skolan och första rundan med hunden. Hoppas ni har sol, det har inte jag...

ps. Till Agneta: Sims är ett dataspel där man "gör" både hus och människor som man sedan spelar med. Svårt att förklara, googla gärna så får du se mer. Själv gillar jag det inte för jag fattar inte själva tjusningen med det men barnet gillar det!