tisdag 6 december 2011

Blir nästan lite rädd...

Kanske är det för att jag på grund av mini-piller inte haft mens på snart 12 år... Kan inte ha det, blir en galen yxmördare av det så för att kunna vara hanterbar för min omgivning måste jag vara mens-fri!

Nu har det börjat rinna på rätt bra detta jäkla blod... Sedan sist jag skrev har det satt fart en hel del. Först kom en klump och sedan kom farten om man säger så... Jäkla skit, varför ska allt bli så mycket jobbigare jämt? Mamma gjorde så att jag mindes en tandutdragning jag gjorde när jag var ca 12 år. Det blödde i ett helt dygn och inte lite heller. Jag minns att jag stod över handfatet på toa och det rann ur käften... Vaknade mitt i natten och hade en kocka med levrat blod i munnen. Sprang ut och spottade ut detta och tjosan så var det på gång igen...

Jag tror det är samma sak med detta, det är så skört... Räcker säkert att jag tar i på toa eller råkar gå lite för mycket. Nu har jag varit och fixat lite större bindor så nu får det rinna bäst det vill, jag tänker sova!

Blodet droppar...

Ja, inte är det trevligt direkt när blodet rinner... Igår var det 2 veckor sedan operationen och jag blöder ännu som om jag hade mens ungefär. Jag ringde till gyn idag försäkerhetsskull liksom. Hon ringde upp mig efter att ha pratat med någon mer vetande och sa att jag skulle komma in i morgon. Snabba ryck alltså!

Det är väl bra att de är noga och kollar upp en men jag är ju inte så himla glad i att bli undersökt just DÄR...Nervskadorna jag har gör att jag har mega-super-ont just i underlivet och hur kul är det när något petar på något som värker som knivar skär in i en? Men jag ska vara snäll och lägga upp mig, jag lovar. Jag vill nämligen inte ha detta blod mer nu. Hade jag varit smart så hade de kunnat ta hela livmodern från början så hade jag sluppit detta... Fast då hade det väl säkert blödit ännu mer, vad vet jag...

Nä nu skiter jag i allt blod, jag ska duscha och skrubba mig med mitt saltskrubb som jag köpte på Liseberg. Kan säga att man blir som en barnarumpa efteråt!