lördag 15 januari 2011

Premiär!

Jag var i Eksjö för några dagar sedan och handlade. Då passade jag på att besöka djuraffären där och inhandlade en sele till Buddha. Satte på den samma dag men då var han inte på humör, han försökte döda både selen och mig, idag testade jag igen och det gick som på räls!

När vi har kommit in från våra rundor har Buddha varit så intresserad av all snö. Nu skulle han få känna hur snö känns! Emmy och jag gick ut och satte ner honom.

Tror han tyckte det var både spännande och samtidigt lite farligt.

Efter ett tag så vågade han gå runt lite och kolla. Efter en liten stund så tyckte han dock att det räckte och kröp up i famnen på mamma...

Den lille grabben börjar bli stor... Alla säger att han växer så det knakar! Han har oxå blivit en mammig kisse... Går efter mig som en liten svans. Inte så konstigt egentligen, jag är ju hemma alltid och då blir det nog så.

Nu ett svar till Janeth: Jag har aldrig haft en enda biverkning av min medicin. Enda gången var när jag bytte från tramadol till Norspan, då blev jag så sjuk tills jag tog bort tramadolen helt. Jag tålde helt enkelt inte dessa två ihop. Lyrica har kanske många biverkningar men jag tror att om man verkligen har riktig nervsmärta och det hjälper så kvittar det nog. Nu har jag inga biverkningar men jag hade struntat i dom. Hellre det än denna jävel-smärta!

Jag har ju fulldos vilket är 600mg per dag fördelat på 2 doser. Tror att dosen är individuell men eftersom jag hade sådan extrem smärta så fanns det inget annat att göra. Tycker du ska testa Lyrica, du har inget att förlora och hjälper det inte så sluta! Jag kände direkt att det hjälpte men det kanske inte alla gör.

Kan säga att Buddha blev nog trött av utevistelsen för nu sover han på stolen brevid mig!