torsdag 1 december 2011

Jag är inte så uppåt idag...

Fast ibland får man skylla sig själv och i detta fallet så får jag det. Igår skrev jag inget för jag var och hälsade på min bror i Borås. Min pappa skulle åka dit och byta hans däck och då tyckte jag att mamma och jag oxå kunde följa med.

Jag vilade mig igenom hela bilresan dit (jag har blivit bra på att just vila, hehe). Sedan gick min bror och pappa ut för att greja med bilen. Mamma började att dammsuga och märkte att det var så himla skitigt under spisen. Eftersom mor min är en pedant (jag var det oxå innan min kropp fick mig att lugna ner allt vad städning innebär) så tog hon och genast drog ut hela spisen! Vi kan säga så här (utan att jag förkalrar hur illa det var) att det var behövligt!

Naturligtvis var jag TVUNGEN att hitta en sprayflaska och en trasa och hjälpa till lite. Mamma undrade om det var så bra men jag sa att ibland är det så roligt att få göra något. Så jag gnodde lite-litegranna alltså. Det är detta lite-litegranna som jag mår pyton av idag men fasen vad kul det är att få gno lite när det verkligen syns att man har städat. Min bror kom in och bara skakade på huvudet... Samtidigt blev han så glad, att städa just där kanske han inte direkt gör så ofta (eller aldrig)...

Men en dag framför tv:n medans det halvblåser lite och allt är sådär grått, det är ju faktiskt inte så dumt. Jag ska slå in lite paket oxå som jag köpte igår. Så nu tror jag att jag är färdig, stressa i affärer samtidigt som tusen andra är inte direkt min grej... Ha det bäst ni alla där ute!