måndag 1 mars 2010

Beställt garn...

Anette och jag har idag äntligen (vi har väl pratat om det rätt länge egentligen) fått tummen ur och beställt garn på nätet. Firman heter Vartofta garn & textil och har nog dom billigaste garner som jag vet iallafall. Har man inte så mycket pengar så vill man inte lägga ut så mycket på just garn. Nu är det bara en sak som är trist: ATT VÄNTA! Inte roligt alls men ack vilken lycka när man får ett sms om att det har kommit. Då far man som en torped för att hämta paketet.

Har funderat på att beställa ifrån den här sidan: Yarn Paradise.Någon som har beställt från utlandet någon gång? Skriv gärna en kommentar i så fall!

För mycket av allt...


Emmy hade bowlingskalas igår. Jag kände att jag inte riktigt orkade följa med så jag stannade hemma. Emmy åkte med sin pappa, kom hem efter 2 timmar med allt detta som ni ser på bilden! My god, vad grejer! Men å andra sidan så kostade kalaset en rejäl hacka så lite ska man kanske få tillbaka.

Dock så har denna helg gjort sitt om man säger så. Emmy orkade inte riktigt med dessa tre dagar av kalas så igår hade hon feber. Hon är som jag, gör hon för mycket så protesterar kroppen medetsamma! Hon kommer säkert att vara dålig i ett par dagar nu. Hemma med mamma och leka med LPS hela dagen, roligt värre eller hur!? Sånt är livet om man har EDS och man gör för mycket, då får man vara hemma ett tag.


Visst är dessa tulpaner helt underbara! Köpte dom på ICA och trodde dom var gula! Men dessa var ju lite mer "spejzade" måste jag säga. Ibland blir man överraskad!

Man behöver lite uppmuntran i livet faktiskt. Särskilt om man inte mår så bra. Blommor är ett perfekt sätt att få upp humöret ett snäpp. Ett liten försmak på våren helt enkelt. För våren lär dröja! Snön vräker ner utanför... Detta gör mig så förbannad! Igår kunde jag inte åka med rullen eftersom jag sjönk ner i slasket och fastnade precis utanför huset... Då får jag alltså använda benen och då får jag så jävla ont så jag håller på att få ett bryt. Inte kul alls. Jag bara väntar på att vägarna ska bli rena och fina så jag kan åka utan problem. Nu känns det bara så långt borta...