fredag 16 december 2011

Gårdagens garn!

Igår kom det inte bara ett paket i min brevlåda utan två! Kan säga att brevbäraren måste ha pressat ner allt för det var inte lätt att få upp det.

Garnet som jag beställt är både från Inas garn och Agnetas vävbod. Längst upp till vänster är det Viking naturgarn i blått och grönt. Till höger garnet fine wool från schackenmayer oh i mitten Järbos Stella i grått och vitt. Allra längst upp är det ett 6-pack med stoppnålar.

Om det är något garn jag verkligen ÄLSKAR så är det Fine wool, det är så mjukt så man bara vill gosa med det hela tiden!
En gång i tiden ska jag sticka kläder till mig själv i fine wool, jag tror det är bra för människor med värk!

Emmy är med sin faster på julklappschopping så jag får en lugn fredag med katter som sällskap. Det fungerar alldeles utmärkt!

Dagens katt-bild blir en bild på Buddha:

morgonstunden...

Jag måste erkänna att jag inte gillar att gå upp tidigt. Det liksom känns helt fel i både kropp och själ på något sätt. Idag vaknade jag dock med ett litet leende på läpparna, det är fredag! Sista "gå-upp-tidigt-dagen" innan den älskade helgen. Okej jag är ju "ledig" för jämnan men det betyder inte att jag alltid får sova som en stock på morgonkvisten. Ånä, jag är ju mamma och då måste man gå upp varenda vardag för att skicka iväg barnet till skolan....

Jag kan bara inte fatta varför en del människor är så jäkla morgonpigga? Måste ju bero på något i generna helt enkelt. Min arvsmassa är inte anpassad för tidighet helt enkelt! Är ni så där pigga på morgonkvisten? Jag kan ibland önska att jag var det men å andra sidan så älskar jag att sova...