söndag 11 december 2011

Dancing queen!

Tog en tablett och sov som en stock på förmiddagen. Gudars vad skönt det är att sova! Huvudvärken slumrade till och jag kunde åka till Nässjö och titta på dansuppvisning utan större problem.

Halv fyra började det och det tog inte lång tid innan barnet intog scenen. De var så duktiga! Jag har spelat in dom men jag har inte kolalt på filmen än. Ska bli kul för Emmy att se det så här efteråt. Alla var duktiga och nu menar jag de andra på uppvisningen. Det var allt ifrån bugg, linedance till hiphop, en salig blandning med andra ord!

Emmy var inte riktigt pigg efteråt... Hon hostade och sa att hon kände sig konstig. Sen kom vi på att det säkerligen berodde på 2 saker; den ena är att hon är lite skör, hon anstränger sig för mycket, och det andra är att de använde rökmaskin... Emmy har fortfarande svårt för vissa saker även om hennes astma har blivit bättre. Hon får faktiskt vara hemma imorgon och vila upp sig!

Nu ska jag snart lägga mig igen för jag är tröttare än en björn som gått i ide...

Jag har inte dött men...

...just nu känns det som om jag är på väg till graven... Mår skitdåligt och ska snart lägga mig i soffan. Jag kan säga att jag kan ta smällen idag, jag hade roligt iallafall!

Så här var det; jag var bortbjuden igår! Jag blev så himla glad över en inbjudan hos en mamma till en klasskamrat till Emmy. Hon har flyttat till hus och bjöd mig och ett par till på gröt och skinkmacka. Jag kan säga att det är första gången från det jag blev sjuk som någon utomstående har bjudit mig, jag blev nästan rörd!

Emmy var oxå med och med tanke på hur det fnittrades bakom pojkens dörr så hade de säkert skitkul! Vi satt och pratade medans "Så mycket bättre" gick i bakgrunden, kändes så skönt att det inte var något uppstyltat utan att man känner sig nästan som hemma!

Idag ska jag åka till Nässjö och titta på när Emmy har dansuppvisning men först ska jag försöka bli människa igen...