torsdag 13 oktober 2011

Jävla huvud...

Mamma och jag brukar prata om en bytarbank... Tänk om man kunde få ett nytt huvud när man har en massa huvudvärk eller kanske lite mer realistiskt; man fick nya leder när ens egna värker som fasen. Det vore väl VÄLDIGT bra? Tyvärr så får man ju leva med krämpor både här och där... Idag är det huvudet som spökar rejält. Mår så där illa oxå... Jag ska träffa en kompis idag så det får banne mig släppa innan dess!

Igår träffade jag oxå en kompis, en gammal jobbarkompis (fast gammal är hon ju inte direkt). Vi var ute en långrunda med hennes hund och solen sken så fint... Dock kan jag säga att jag hade både mössa och vantar plus en filt över benen men jag frös ändå! Vintern är på väg fast man vill inte riktigt kännas vid detta... Inte än... Jag vill ha höst lite till!

Idag kommer en annan kompis på besök, nu jäklar är det rusch på den fronten kan jag säga! En annan sak som det är rusch på är klockan... Vad tiden går fort!!! Jag kan ärligt säga att jag hinner inte med någonting! Dagarna rullar på i en hastighet som jag inte riktigt hinner med, varför känns det så? Känner ni likadant?