torsdag 3 november 2011

Vilken tavla!

Halloj! Sorry men idag har jag varit lite på vift så besök hos ER har jag inte hunnit med... Ibland är det bara så, tiden bara går och helt plötsligt är det kväller... Men jag har haft lite roligt eller jag kanske skulle säga att barnet mitt har haft roligt! När det är lov så har bland annat studieförbundet vuxenskolan i Nässjö olika aktiviteter, idag har Emmy varit på en aktivitet som heter "Mixed media" och om det gillades? MASSOR!!!

Mixed media handlar om att man kan göra konst av ALLT! Idag gjorde de tavlor och det både målades, limmades, klipptes och grejades på alla de sätt. Här är Emmys tavla, fin tycker både hon och jag!


Detta är alltså tyg som limmats på tavlan med lite kedjor runt om.

Den 23 november börjar nästa den riktiga mixed media, idag var det ju bara lite prov egentligen. Hoppas bara att fler ungar får gå på sådant här och fördjupa sig i sin kreativa ådra.

Själv försökte pappa och jag gå till apoteket när barnet var borta men ack så knöligt det blev... VI snurrade runt hela Nässjö centrum för att konstatera att det inte gick att parkera utanför apoteket för varenda gat-jävel var avstängd...
Vi åkte upp till lasarettets apotek istället men det hade hela pensionärsstyrkan oxå tänkt så vi fick köa ett bra tag... Om de gamle bara handlade vore det en annan sak men när de pratar om sina döda släktingar plus det nyaste barnbarnbarnsbarnet så önskar man att golvet bara skulle öppna sig.... Ser de inte att det är lång kö?

Fast jag fick ju min belöning sen, jag fick gå till garnaffären och klappa garn. De reade ut jubiléumsgarnet för 15 kr nystanet så jag köpte så det räcker till en pippi-tröja. Jag SKA banne mig sticka en sådan!

Nu ska jag försöka göra mig iordning för sängen. Jag är helt slut...