måndag 15 februari 2010

Ser jag ut som en löp-tik eller???

Nu ska jag berätta hur kåt min hund verkligen är! Han-hund som han är så lider han av det som dom mesta han-hundar gör nämligen FÖRHUDSKATARR... Inget roligt alls, blir något gul-grönt gojs som droppar från snutten. Blir oxå trevliga fläckar på golven, inte roligt alls. Vad gör man då åt denna åkomma? Jo, saken är den att man kan göra på många olika sätt men en sak är själva pricken över i:et och det är TÅLAMOD. Man kan skjölja med jodopax (själv tycker jag att det är lite för starkt och gör att den sköra slemhinnan lätt börjar blöda), man kan köra med koksaltlösning (bra, men man får skjölja minst en gång om dagen) och sedan kan man köpa medel i en djuraffär (klart bäst!). Man får dock hålla på länge för infektionen kan va svår att få bort vilket medel man än väljer.

Märkte att Gibson hade börjat hålla på att slicka sig på snutten så då är det alltså dax för några dagar med skjöljning. Drog upp i sprutan och sprutade in och masserade runt det lite. GIBSON STÄLLDE SIG PÅ KLOSPETSARNA!!! Kanske skulle jag ha väntat tills kåtheten var borta? Satte mig sedan i soffan och vad tror ni min lille hund gör? Hoppar upp nästan i knät på mig och gnäller som värsta kåtbocken! Är jag måhända lik en löpande tik? Jag har för fan inte ens mens!!!

Svettigt värre!

Här sitter jag och kollar på OS. Charlotte Kalla och 10 km, behöver jag säga mer? Denna kvinna som gör ett lopp utöver det vanliga och gör en helt lycklig! Jag satt i soffan med en filt över mig och ett fårskinn under mig. Denna spänning spädde på min svett-produktion så nu är jag helt blöt i röven! Men vad fan gör det, SVERIGE HAR TAGIT OS-GULD!!!

Repris gånger två...

Gårdagen var riktigt "rolig" Satt i soffan med mitt sticke och kollade på reprisen på OS. Det var ju lite små-trevligt att fördriva tiden med. Dock var jag så himla slö så när repris nummer två började orkade jag inte ens byta kanal på tv:n! Men egentligen gjorde det inget för huvudet orkade inte ta in allt ändå utan jag satt och slötittade hela tiden.

Emmy har gått till Michaela och kommer inte hem på en hel vecka. Hon ska va hos sin pappa så jag får vila. Fast denna gången gick två veckor väldigt fort. Kanske för att det är lite ljusare på dagarna eller nåt.

Hunden kanske har lugnat sig lite nu. Bara lite alltså... Han är hel-knäpp fortfarande när vi är ute och går. Han springer fram med nosen i marken. Kissa hinner han inte med! Sen har han haft ett spel varje kväll, han har fått för sig att han ska busa med Emmy. Han försöker "buffa" på henne och så gnäller han! Emmy tyckte att det var rätt kul ibörjan men till slut blev hon trött på honom...

Idag har systra mi varit och hälsat på. Hon hade varit hos tandläkaren så hon hade fruktansvärt ont i käften efter tandstensrensning! Hon hade med sig en födelsedagspresent till mig: en mobilväska i skinn!

Jag kan även ha min kamera i den men inte både mobil och kamera samtidigt.

Emmy har bara varit borta i några timmar men jag saknar henne redan...

Hur ska denna veckan bli...?