måndag 8 mars 2010

På besök hos arbetsterapeuten!

Hittade tack och lov en handikapp-parkeringsplats som var ledig precis utanför! Väl därinne träffade en av dom många som har ramlat och brutit någon del av kroppen. En gammal jobbarkompis (kommer inte ihåg namnet ens!) hade brutit bägge benen i armen... AJ, AJ, låter inte roligt! Än så länge har jag inte ramlat men det kanske beror på att jag för det mesta "går" på hjul!

Arbetsterapeuten heter Marine och är en sådan där bra människa som man gillar direkt. "Säg hur DU vill ha det så fixar jag det!" Hur glad blir man då? Berättade om min stackars tumme där yttersta leden är ur led hela tiden och att det gör ont om jag stöter i den i nåt. Går inte att ha fingerringar eftersom den har gått ur led inåt handen, inte utåt... Vi ska träffas en gång till för att göra handledsskydd i plast och göra dom så dom skyddar tummen. Nu fick jag en "sov-ortos" som faktiskt var riktigt skön. Man kan ändra den lite eftersom det är som stålstråd inuti. Vi får väl se efter några nätter!
Jag hoppas ju iallafall att den ska hjälpa. Ska få en till den andra handen också.

Sen har jag varit i affären och handlat det jag behöver under veckan:

GODIS ÄR GOTT!!! Iallafall ibland... Kommer säkert att äta så jag nästan spyr...

Att bli tokig på sig själv...

Så här är det: Jag ska om en liten stund åka in till stan och träffa en arbetsterapeut. SÅ VARFÖR I H-E SITTER JAG DÅ FRAMFÖR DATORN? Jag blir tokig på mig själv. Nu MÅSTE jag öka farten!!!!