tisdag 28 augusti 2012

Jag ställer egna diagnoser...

Ni vet ju att jag har haft feber nu hur länge som helst. Igår på morgonen ringde jag till doktorn och de skulle ringa tillbaka senare på förmiddagen. Jag satte mig och delade min dosett så länge. Jag har ju rätt så mycket olika tabletter, de mesta är för värk. Jag har två olika styrkor på dolcontin, högsta dosen med Lyrica och så har jag ju Orudis retard, ocskå högsta dosen...

MEN DEN VAR JU INTE DELAD!!! Upptäcker alltså att jag inte har ätit Orudis retard på två veckor, minns helt plötsligt att den tog slut och att jag skulle ta ut den (vilket jag då missade). När väl sköterskan ringer så har jag redan ställt min egen diagnos, jag har feber för att jag inte har tagit Orudis på två veckor, BASTA!!!

Sköterskan hade aldrig hört detta tidigare och hon ville väl inte direkt tro på mig. "Inte kan man väl få feber för att man har glömt en tablett?" säger hon. Mitt svar blir att min kropp har lurat mig så många gånger så jag tänker inte åka till doktorn förrän jag har ätit Orudis i två dagar.

Gissa om jag hade rätt? Svar: JA!!! Min kropp är så kass så när jag inte äter inflammationshämmande så får jag feber och värk så in i norden. Nu har jag alla tabletter i dosetten och jäklar om jag glömmer någon igen!