torsdag 30 september 2010

Vad man kan göra om man är uttråkad...

Är man 10 år blir man lätt rastlös... Speciellt om man är sjuk och inte kan rasta av sig med kompisarna. Det stackars barnet hittade på ett alldeles nytt och unikt "att-göra" när man är uttråkad:

"Polera alla plommon så de glänser"

Jag säger bara "Jösses"... Jag kanske kunde hyra ut henne till Willys där jag har köpt plommonen. De ser ju allt godare ut menar jag...

100 liter slem...

Barnet är hemma från skolan. Hennes lungor är ju kassa sedan innan och en förkylning gör inte saken bättre... Hon låter som ett tröskverk från krigstiden när hon hostar. Tur att vi har medicin hemma! Slemmet rasslar runt i bröstet på henne, det låter verkligen inte skönt... Emmy klagar dock inte, hon sitter vid datorn och spelar Sims!

Jag lämnade barnet hemma och åkte till närmaste stad för att handla idag. Willys råkade ha "panginikontraktet" för 179:-. Med tanke på att deras första bok var superbra så måste man ju bara köpa uppföljaren! Jag ska dock inte börja läsa den förräns Emmy åker till sin pappa nästa gång. Risken att jag fastnar i boken är nämligen stor... Plus att jag vill läsa i fred utan störande moment från tv och dator. Någon av er som har läst den?