onsdag 16 februari 2011

En liten förtydligan!

Jag har termo-torgvantar UNDER dom vanliga vantarna! Annars hade mina fingrar ramlat av för länge sedan...

Gubben i lådan!

Här ser ni en liten kisse som tror att om man lägger sig under en dåligt ihopvikt kasse så syns man inte alls!
Han tror att han är totalt osynlig men matte tar fram kameran och säger TITTUT!


Här ser vi precis samma fenomen, fast här har den lille kissen krupit in i en halvstickad mössa...

Hallå! Är det någon därinne eller?

Så här ser det ut uppifrån, en mycket rolig syn måste jag säga:


Emmy och jag har haft "det STORA städ-rycket" idag. Fast faktiskt så har Emmy städat det mesta, jag har fått göra "efterarbetet" så att säga.  Jag har gjort golvet och Emmy har gjort resten, fint blev det oxå. Emmy ska få sitt rum omgjort och idag var vaktmästaren här med tapet-prover. Dessa valde Emmy:

Den blommiga ska vara på den väggen som är rätt fram när man kommer in, den mörkgrå ska vara på resterande väggar. Tycker hon valde jättefina tapeter, jag lade mig inte i utan hon fick ta precis vad hon ville ha.

Om hon skulle få omgjort så var vi ju tvugna att rensa bland gamla leksaker och annat krafs som barn har i gömmorna. Inte det lättaste, speciellt inte när man egentligen inte orkar alls... Jag har gjort det i etapper så idag var det nästan själva sluttampen, tror faktiskt att ändå mer kommer att ryka innan vi är helt färdiga.

Jag var helt slut efter att ha torkat hennes golv och då tappade jag känseln i bägge armarna! Det kostar att ligga på topp eller vad? Känseln kom tillbaka efter ett tag men nu ska jag nog inte göra mer på lääääänge tror jag...


Nä nu jäklar får det vara bra!

Jag säger detta direkt till väderguden: "Du får gärna göra det kallt, du får gärna skicka ner lite snö men snälla LÅT DET INTE BLÅSA! Denna dagen höll mina fingrar på att fullständigt falla av mina händer! Att sitta och hålla i en joystick är så jäkligt kallt, speciellt om det blåser!

Någon som har tips på bra vantar?

Jag har termovantar under, dock är de utan "toppar", alltså torgvantar, så fingertopparna tar hur mýcket stryk som helst. Kan man lära hunden gå på kattens låda så jag slapp gå ut?