fredag 26 mars 2010

Medans mamma har huvudvärk...


Emmy har varit och sett "draktränaren" med faster Pia och bästa vännen Michaela. De åkte till Jönköping redan klockan två idag. Under tiden har jag legat på soffan och sovit med en huvudvärk som inte går av för hackor. Den har inte lämnat mig än, trots två oxynorm och några timmars sömn... "Jag lovar, jag blir inte ledsen om du går ifrån mig!"...

Iallafall kom Emmy hem vid halv sju och både Emmy coh faster Pia verkade älska filmen! Fast någon 3D hade det inte blivit... Alla tre hade blivit besvikna men så är det ju ibland. Emmy var så nöjd och glad när hon kom hem och när Pia åkt så hoppade hon direkt ner i badkaret. Där ligger hon än!

Imorgon ska Emmy, jag, mormor och morfar åka till Jönköping. Vi ska fira ett helt gäng med födelsedagar på en gång! Brorsan fyller 40 imorgon, syrran har fyllt 30 och Emmy fyllde 10 i februari. Vi ska träffas alla och äta på restaurang. Tror det kommer att bli jättebra och roligt faktiskt. Hoppas bara att mitt huvud inte värker så in i norden! Man kan väl få må bra en enda dag om man ber snällt?

Fem små gängliga stjälkar...


Ja än ser det ju inte så mycket ut för världen men tanken är att detta ska bli Emmys och min fina blomma som ska stå utanför dörren i sommar. Vi hjälptes åt att sätta fröna och vi har vattnat och kollat varenda dag om det har blivit något resultat. Det är en klockranka. Har aldrig haft en sådan innan men tänkte att det kunde va roligt att plantera något själv ihop med Emmy.

Innan jag blev sjuk så hade jag hela balkongen full med alla möjliga och omöjliga blommor. Numera orkar jag faktiskt inte. Att hålla på med blommor är så himla roligt tycker jag. Det negativa när att det är så tungt att hålla på med. Man ska plantera, bära krukor, vattna och plantera om... Tyvärr så går det inte längre... Därför började jag att samla på orchideér istället. Nu har dom dock varit så himla trista för dom har haft en vilo-period. Jag bara väntar på att dom ska sätta sprätt och börja skicka ut lite stjälkar... Hmmm... Någon som har tips om hur man får igång dom???