söndag 7 februari 2010

Hormonstinn...

Ja, jag säger då det... Inte lätt att vara hund och känna lukten av "ni-vet-vad" precis hela tiden. Stackars liten, Gibson är helt förstörd kan jag säga. Om jag någon gång i livet skulle skaffa mig en ny han-hund så skulle jag knipsa kulorna direkt för detta är så på frestande så det inte är klokt. Både för Gibson och för mig alltså. Att knipsa Gibsons kulor tycker jag är för sent men jag åker nog på att hälsa på hos veterinären ändå. Hans analsäckar är ju inflammerade och jag har ju försökt att tömma dom själv men han verkar ha väldigt ont plus att det som kommer ut inte ser "friskt" ut. Bara bita ihop och se glad ut...

Emmy la sig i sängen redan klockan 18! Hon vart trött efter att Micis sov över, hon orkade inte ens gå på dansen i dag! Tur att hon numera kan säga ifrån när hon inte orkar längre. Då slipper hon att bli så där över-trött så hon får sådana utbrott och dom är vi så glada om vi slipper!

Själv har jag suttit och stickat nästan hela dagen. Är ju bäst att rappa på när man har lite beställningar.Jag stickar vridna sockar som ni ser på bilden. Ett roligt tidsfördriv. Å sen känns det fint att dom som köper mina sockar slipper frysa om fötterna!

Morgonstund har INTE guld i mund!

Jag är trött... Inget ovanligt eller hur? Fastän jag mår bättre idag än igår så avskyr jag att vakna tidigt! Jag älskar däremot att ligga och morna mig hur länge som helst. Idag var det liksom lite omöjligt på grund av två saker.

1. Jag hade två barn i sängen. Dessa två barn ville nämligen inte sova i Emmys rum så de hamnade hos mig istället. Eftersom de drog av varandra täckena så vaknade de extremt tidigt. Första gången Emmy undrade vad klockan va så var den bara 6...

2. Jag har en extremt kåt hund. Så fort han märker att jag rör på mig lite i sängen så börjar han gnälla som värsta gnällspiken i världen. För det är ju SÅ synd om honom eller hur?

Så jag var ute med hunden redan vid 8 idag. Kan säga att det endast är hundägare som är vakna och ute vid den tiden. Gibson är så jäkla pilsk så han liksom flyger fram. Råkar han hitta en tik-piss-fläck så stannar han däremot och börjar slicka i sig detta äckliga! Jag har ju ingen direkt styrka kvar att ta i när han gör så. Jag får rulla rullen så nära honom som jag kan och då ta i med rullen. Då får jag med honom. Men när det handlar om tik-piss så är dom fruktansvärt starka... Kan säga att om jag någonsin skaffar mig en han-hund till så skulle jag knipsa kulorna direkt!!!