söndag 22 maj 2011

Dagen då jag fick lust att städa...

Idag vaknade jag med skalle-bang som vanligt... Det börjar bli trist men jag antar att följetongen "huvudvärken som aldrig försvann" kommer att bli långdragen... Eftersom jag absolut INTE kan sitta ner och bara tycka synd om mig själv så gör jag precis tvärtom, jag börjar greja med något så jag ska "glömma" skiten för ett tag. Kanske inte den bästa medicinen men idag fick det bli så.

Det började med att jag tog in en kvist med syrén... Satte den i en vas och genast kom lusten att byta duk...


Efter detta städade jag ur kattlådan. Buddha undrar var i hela fridens namn hans sand har tagit vägen!


Nu ska jag visa lite av det som inhandlades igår.
Här är klänningen jag köpte till mig för 79 spänn:


Jackan till Emmy för en femtilapp:


Tvättkorgen 89 kr:


Tavlan till Emmys rum för en tjuga:


Efter kattlådan satte jag igång med "operation helrenovering djur". Detta betyder borstning och kloklippning på alla tre. Jag fuskade dock lite där och borstade bara Gibson, det var så jobbigt så jag tyckte att de andra får vänta till en annan dag.

Sedan var det ju hår överallt... Jag tog fram kameran och skulle fota den håriga mattan men Buddha tyckte nog inte att jag skulle visa upp eländet för hela världen, han kom och la sig precis i vägen hela tiden! Här är hans huvud:


Då ändrade jag kameravinkeln och då kom en tass ivägen:


Då flyttade jag mig bakåt och nog fasen lyckades han få med ett ben på fotot... Men jag antar att ni ser allt hår iallafall...


Dammsugaren togs fram och det värsta togs bort. Sedan fram med strykbrädat. Det har nog inte varit framme på ett halvår så det var behövligt! Tog och strök Emmys nya gardin som ni ser här:

När jag ändå var i farten så strök jag alla dukar som har legat helt skrynkliga. Nu tar det nog ett halvår igen innan strykbrädan tittar fram!

Nu är jag sketans trött så en lur i soffan blir det allt. Ha det gott mina kära vänner!