onsdag 27 juli 2011

Solen skiner, himlen är blå!

Äntligen säger jag! Fast å andra sidan så har detta hänt många gånger på morgonkvisten för att sedan gå över i regn-grått-trist... Jag hoppas verkligen att det blir sol idag, speciellt för alla ungar som inte har föräldrar som har råd att åka till soliga stränder. Hade jag haft pengar så hade jag åkt bums!

Satt och pratade med en kompis häromdagen om ditt och datt och bland annat om olika bloggar. Vissa människor skriver HELA tiden hur lyckliga de är, ALDRIG om en tråkig sak. T.ex: "Jag är sååååå lycklig och min man sa att han älskar mig såååå mycket så han har köpt en resa till mig, mina barn gör ALDRIG något bus utan är sååååå bedårande och jag ÄLSKAAAAAAR hela världen..."

Nu undrade jag och min kompis om det verkligen finns människor som ALLTID är sååååå lyckliga eller om bloggen är en fasad för ett liv som inte alls är såååå lyckligt. Till saken hörde att vi faktiskt visste vem en av dessa människor är och hon är inte alls sååååå lycklig som hon skriver. Alltså, folk får ju skriva vad de vill men det blir ju så falskt och konstigt när man vet att personen bakom orden inte alls är så glad och lycklig...

Själv vill jag läsa om människor med vardagen i sin ryggsäck om man säger så. Att jag läser andra bloggar är för att det ger mig något, jag får vänner och tips om hur livet ska levas, att det finns fler som kan tycka att en regnig sommar är trist... Vad vill ni läsa om?