måndag 3 maj 2010

En fråga:

Jag har en liten fråga till Kajsastina (eller Ulla): Jag brukar gå in på din blogg och jag kommenterar gärna men varenda gång så har jag fått mail tillbaka om att det inte går att kommentera? Är det något fel?

Å så en liten fika...

Syrran kom hit ifrån Jönköping för att ge Anette hennes telefon hon hade köpt av syrran på elgiganten. Anette köpte en mobiltelefon av syrran för inte så himla länge sedan men hon var inte nöjd med den så hon köpte en ny. Nu när hon äntligen har köpt den telefonen som hon verkligen vill ha så är hon nog nöjd...

Syrran hade med sig dessa goda bullar som var stora som "dassalock"!


Här har vi systra mi in action!


Syrran blir snart arbetslös så behöver ni någon som kan mycket om telefoner och vill ge henne en anställning så kontakta henne!

Renée becomes MUMIE!

Jag har ju en tumme som är lite ur led (alltså den yttersta leden). Därför har det inte fungerat med dom ortoserna som redan finns. Jag har provat två stycken olika men båda två var för det första för stora och för det andra så hade tummen helt fel position! Tummen behövde ju vila, inte vridas i en onormal (onormal för mig alltså!) vinkel!

Därför skickades en remiss till ortopedtekniska i Nässjö för gipsavgjutning så ortosen blir precis som min hand.

Här har Stig börjat lägga på gips på min hand.


Här är det kletigt värre!


Snyggt va!


Efter detta så tog dom och bände lite samtidigt som jag försökte lirka av mig avgjutningen. Det gick inte så himmelens bra för min tumme (den onda) satt lite fast... Det gick att få ut den till slut men skönt var det inte! Eftersom mitt problem är lite unikt så kommer ortosen att bli unik. Stig sa att han egentligen inte hade en blekaste aning hur han skulle göra den men den 19 maj ska jag tillbaka och prova den så han har ju lite tid på sig att klura ut hur han ska göra!

Det blir säkert bra!

Pyssel!

Tänkte bara visa er lite pyssel som Emmy och jag gjorde härom kvällen. Detta pyssel kommer från pysselklubben och kommer en gång i månaden. Pysslet riktar sig till barn mest (tycker jag iallafall) men det är ju rätt kul att vara med och hjälpa till eller hur!Ska oxå berätta att min älskade hund är helt återställd idag. Tack gode gud säger jag bara... Tack för alla kommentarer, dom värmer verkligen!