onsdag 8 juni 2011

Vi gick till skolan.....och sen gick vi hem....

Barnet har ju haft stora problem med sina lungor. Hemma från skolan hela förra veckan och igår. Idag skulle hon dock få gå fast med en lapp i väskan om att "Emmy inte ska vara med på gympan".

Jag följde för en gång skull med henne en bit, hon var lite nervös eftersom hon inte hade varit i skolan på så länge. Halvvägs upp i backen får jag veta att just idag ska alla barn på skolan gå till bokedungen... Tjena-mittbena liksom! Här skriver jag en lapp om att hon ska få slippa gympan och då ska de gå cirka en mil i lite halvtaskigt väder...

Gick upp till skolan och förklarade för en lärare som jag känner hur det låg till. Hon sa att det var lika bra att Emmy var hemma idag oxå, dumt att riskera nåt alltså. Så vi vände och gick hemmåt!

Nu sitter jag här med en ond rygg, det var ju inte meningen att jag skulle gå ända till skolan, jag skulle ju bara en bit uppför backen... Inte för att det är långt till skolan, åhnej, den ligger precis ovanför backen men jag brukar inte gå dit utan ta rullen. Så kan det gå när inte haspen är på!

Jag tror inte att barnet blev ledsen över att få vara hemma, det var nog bara skönt att få vara hemma en dag till hos mamsen!