fredag 7 januari 2011

Buddhas blåa boll...

Idag öppnade jag garderoben... Gissa vem som var supersnabb och slank in under sista strumplådan? Ni vet det där lilla hålet längst ner där allla gamla saker hamnar, allt som liksom ramlar ner bakom... Där hoppade den lille Buddha in och tyckte att han skulle stanna där! Det tyckte inte matte...

Idag har Emmy, pappa och jag varit inne i stan för att jag var tvungen att ta ut den sista kuren med antibiotika till Gibson. Verkade dock som om ALLA i hela stan hade tänkt ta ut sin medicin just idag...

Fick oxå brev från Folksam idag att jag skulle få ut mina pengar. Det var ju himla bra men jag har ju mer som ska betalas så jag fick sätta mig och ringa för att höra hur jag skulle göra. Jag får ta kopior på allt och skicka plus att Agria tyckte att jag skulle kräva bensinersättning och ersättning för att pappa fick ta ledigt och köra mig.

Detta ska jag ta tag i imorgon tänkte jag. Idag är jag bara trött...

Buddha fick en liten luddig blå boll av systra mi när hon var här. Gissa vem som är helt frälst i denna boll? Här har ni denna boll-tokige-kille: 

Hittar jag dessa blåa bollar så skulle jag köpa 100 stycken på en gång... Gissa vem som kommer jamandes när denna boll har fastnat någonstans?