fredag 28 januari 2011

Oj vad trött man kan vara...

Nu tror jag inte jag kan skylla på vädret även om det slog om och singlade ner vitt från himmlen... Jag höjde ju mina plåster från 25 mg till 30 mg och därför är jag trött. Fast mest har jag nog huvudvärk... Medicinen gör att jag slappnar av och när jag slappnar av så orkar jag inte riktigt hålla upp huvudet (musklerna är fruktansvärt dåliga märker jag...) och då kommer huvudvärken som ett brev på posten.

Märkligt, jag höjer värkmedicinen och får MER värk...Det blir väl så nu i början, jag har stödkragen på så det ordnar sig nog.

Mina djur verkar fatta att matte är sjuk, bägge har varit så lugna idag. Buddha hade ett spel i morse men när jag har legat i soffan så har han varit däckad han oxå. Tack och lov för det, en katt som hade hoppat på min kropp när jag sov hade till slut fått mig till psyket!

Kallt som attan!

Minst minus 15 på morgonen, hualigen! Gibson bryr sig inte om kyla, han går på som vanligt men den lille taxen Egon är inte lika varmblodig... Efter att han hade bajsat så tyckte han att nu räckte det minsann, han la sig raklång på marken och vägrade gå mer!  Det fanns inte så mycket annat att göra än sätta Egon i mitt knä i rullen och köra honom! när vi väl kom hem så skällde Gibson och tyckte inte riktigt om att Egon satt kvar i mitt knä, nu fick det räcka för DET ÄR MIN MATTE!

Buddha har fortsatt med samma lek idag som igår, jag kastar boll och han hämtar. Roligt att se honom komma med bollen i munnen och lägga den vid mina fötter, han är så söt med bollen i munnen! Dock har jag inte fått till något foto på det men jag försöker...

En annan sak som jag faktiskt fick ett foto på idag är SOLEN:

Kan ni tänka er att den sken för fullt när vi var ute på våran morgonrunda. Här ser ni utsikten från mitt köksfönster.

Jag gjorde klart en mössa för ganska så länge sedan och jag har faktiskt glömt att visa den innan så jag gör det nu:

Rätt ful eller? Det är en barnmössa och själva toppen hittade jag på medans jag stickade. Till en unge kanske den blir lite häftig?