söndag 10 oktober 2010

Ibland är man smart (inte)...

Barnet följde med faster för att titta på "Peter Pan" som är någon sorts kringresande musikal. Jag tror det är så iallafall... Hur som helst så kvittar det för detta inlägg handlar inte direkt om detta.

Efter att barnet åkt funderar man "hur ska jag tillbringa dessa timmar all by my self på bästa sett?" Eftersom jag älskar att bada så hoppar jag genast ner i badkaret.

Ligger där länge och väl och när jag kommer upp så tar jag och först smörjer in kroppen med barnolja och sedan vanlig lotion. Jag är en riktig torris och ju kletigare desto bättre!

Nu till den inte så smarta saken... När jag kommer ut ur duschen, lagom kletig och fin så får jag för mig att borsta hunden... Men hur tänker man då? Alla hårstråna satte sig så fint fast på den lagom kletiga huden...

Efteråt fick jag dammsuga hunden, halva lägenheten och mig själv. Jag fick till och med dammsuga mitt hår! Nu ska jag försöka lära mig att tänka innan jag gör något... Det blir svårt tror jag...

Nattvandring...

Jag brukar för det mesta sova på natten men i natt fick jag ge mig ut och nattvandra. Klockan 02:20 vaknade jag av att en viss hund höll bakbenen i kors och bad för sitt liv om att få skita...

Tre minuter senare var jag ute, med glasögonen på näsan men utan krycka (hann liksom inte få med den.). Hunden gick det fortaste han kunde med mig (som är rätt långsam) släpandes efter. På gräsmattan kom första högen... Sedan blev det inga fler högar, det blev ett antal pölar istället!

Väl inne igen så stoppade jag i hunden 2 kol-tabletter. Vem vill gå ut fler gånger mitt i natten? Inte jag iallafall.

Faktiskt så höll han sig tills vi vaknade av oss själva halv 9... Känner mig en aningens bättre idag. Måste bero på all pepp ni har gett mig plus att jag lydde rådet att dricka massor. Så ofta som jag har varit på toa så måste jag ha kissat ut en och annan bacill!

Idag skiner solen hos mig. Jag hoppas att den gör det hos er alla oxå! Kram på er!