söndag 22 april 2012

Nu är det vår, eller?

Två väldigt fnittriga tjejer ville sitta ute och äta pizza idag, då är det väl allt vår eller?

De fnittrade så där som bara två tjejer i den åldern kan göra, man blir glad i hela kroppen när man hör dom!

Sen måste jag nog skryta lite. Mitt barn har ju samma sjukdom som jag och har problem med armar och händer. Ändå ritar hon så himla fint. Tänkte visa er den teckningen som hon kladdade ihop i går kväll när vi tittade på film.


Sen ska jag visa er bild på två busande katter. Igår var de riktigt på hugget, de for som två ulltussar fram och tillbaka. Emmy filmade det hela men jag blev helt yr i skallen när jag tittade på den, hon hade kameran på snedden för det första och för det andra så höll hon inte kameran still. Så film får ni en annan gång, här är dock ett kort på dom:


Blixt och dunder!

Ja ni kanske undrar vad jag har haft för mig eftersom jag inte har skrivit men det finns en anledning faktiskt. Buddhas Uppfödare var ju här och efter det så blev jag supertrött så jag däckade, alltså inget skrivet den dagen... Sen igår så skulle jag skriva, satte mig och klickade mig in på blogger när det började åska. Jag kan säga att det åskade rejält, jag skrev ett mess till Anette om att jag var rädd och då är åskan nära! Idag är det dock ett helt annat väder, lugnt och stilla ute alltså och jag kan sätta på min dator utan att vara rädd för haveri.

Buddhas uppfödare var ju här och det var jättekul! Hon hade med sig en fin tvåstänglad orkidée, en vit, så himla snällt! Buddha låg så fint utsträckt på bordet när hon kom och så låg han i stort sätt hela tiden. Inte kan Buddha missa lite gos om det sitter någon vid bordet som gillar katter!

Iallafall så fick han godkänt, hon tyckte han var fin och stor! En stor snäll Ferdinand som luktar på blommorna, sån är Buddha... Vi pratade lite om utställningar och jag skulle vilja ställa ut Buddha (iallafall EN gång) för att se vad en domare skulle säga om honom. Fast det är bara om det blir här i närheten, annars får det va... Tussan skulle man ju oxå kunna ställa ut men hon är alldeles för rädd för det. Buddha däremot är ju social och gillar att glo på folk. Han blir ju lite orolig när jag eller Emmy inte är i närheten men annars är han lugn och fin. Vi får se...

Dagens "att göra" är att göra så lite som möjligt... Jag mår inte bra och har inte gjort det på si så där två-tre veckor... Vet inte om det är vädret, något virus eller att jag helt enkelt blivit sämre. Kanske att jag kan ta en tur ut med rullen, annars ska jag göra som Buddha: ligga under min korkek (Buddha ligger i sitt katt-träd) och bara ta det luuuuugnt....